Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 31 (7948)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Oportunități

Atelier de formare în turism, centrat pe agroturism, organizat miercuri de Alianța Franceză din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alianța Franceză din Suceava continuă miercuri, 9 februarie 2022, la ora 18:00, seria activităţilor derulate în cadrul proiectului  „Les après-midi francophones - la Francophonie dans la communauté”, cu al doilea atelier de formare în turism „Développer l’attrait touristique de la Bucovine pour le public francophone”/ „Dezvoltarea atracțiilor turistice ale Bucovinei pentru publicul francofon”.

După o primă întâlnire în cadrul căreia au fost prezentate oportunitățile oferite de piața francofonă pentru dezvoltarea turismului în județul Suceava, Pascal Garnier, administrator al agenției de turism „Țara Autentică” din Putna și animatorul acestui stagiu de formare, invită participanții la o discuție mai aprofundată despre formele de turism practicate de publicul francofon.

Cel de-al doilea atelier va fi astfel centrat pe agroturism, un tip de turism foarte căutat și apreciat de francofoni, care se pretează foarte bine la spațiul cultural românesc și bucovinean.

Invitatul acestei noi întâlniri este Ionuț Loba, proprietar de gospodărie tradițională, care va prezenta experiența lui personală referitoare la dezvoltarea unei bogate oferte de servicii turistice specifice mediului rural și destinate publicului francofon, cu care a intrat în contact încă de la începutul activității sale.

Stagiul de formare „Dezvoltarea atracțiilor turistice ale Bucovinei pentru publicul francofon” este conceput ca un schimb de experiență între persoane care activează deja în turism, dar este deschis și studenților sau altor persoane interesate de acest subiect. Acesta deschide seria activităților de încurajare și valorificare a turismului francofon în Bucovina, direcție pe care Alianța Franceză din Suceava dorește să o dezvolte în perioada următoare prin colaborări cu specialiști din domeniu.

Linkurile de participare la aceste întâlniri online vor fi disponibile pe adresa de Facebook a Alianței Franceze din Suceava: https://www.facebook.com/Alliance-Francaise-de-Suceava-100509888805151 și pe site-ul Alianței Franceze din Suceava: https://afsuceava.ro.  Activitățile se adresează tuturor categoriilor de public și sunt gratuite.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Atelier de formare în turism, centrat pe agroturism, organizat miercuri de Alianța Franceză din Suceava.
 Vizualizări articol: 821 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Atelier de formare în turism, centrat pe agroturism, organizat miercuri de Alianța Franceză din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei