Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 292 (7904)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Dacă nu apar contestații

Contractele de realizare a Sălii Polivalente Suceava și a terenului de fotbal la dimensiuni UEFA pot fi semnate la finele anului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două investiții de mare importanță pentru infrastructura sportivă a municipiului Suceava – realizarea Sălii Polivalente cu 5.000 de locuri și a unui teren de fotbal la dimensiuni UEFA - ar putea fi demarate chiar de anul viitor, licitațiile de execuție fiind în faza de finalizare.

Prezent la București cu mai multe probleme ale municipiului reședință de județ, primarul Ion Lungu a purtat luni discuții și cu directorul general al Companiei Naționale de Investiții, Irina Pătrășcoiu.

„Cele două licitații de la Compania Națională de Investiții, unde municipalitatea suceveană este beneficiar - respectiv Sala Polivalentă 5.000 locuri din municipiul Suceava și Bază sportivă Tip I, teren fotbal de dimensiuni UEFA cu o tribună de 500 locuri, sunt în faza de finalizare, vor avea un câştigător, iar dacă nu vor fi contestații se pot semna contractele până la sfârşitul anului”, a precizat Ion Lungu.

Contractul de achiziții publice pentru “Proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuția de lucrări pentru obiectivul de investiții Sală Polivalentă 5000 de locuri, municipiul Suceava, județul Suceava” are o valoarea estimată de 128.930.487,29 lei (fără TVA), iar investiția este eșalonată pe doi ani.

Conform indicatorilor tehnico-economici aprobați, Sala Polivalentă, care va fi realizată în spatele zonei Metro, va avea o suprafață totală de peste 28.000 de mp și va beneficia de protecție antiseismică.

Construcția este o clădire S+P+2E cu o suprafață utilă de 25.000 mp, două terenuri de sport complet echipate, sala propriu-zisă și cea de antrenament, spațiu recuperare medicală, spații pentru activități culturale și expoziționale, 6 piste bowling, spații tehnice, grupuri sanitare și o parcare cu 715 locuri din care 6 pentru autocare.

Baza sportivă de tip 1 de lângă viitoarea Sala Polivalentă include un teren de fotbal cu dimensiuni omologate UEFA și FRF cu dimensiuni 105m x 68m cu nocturnă și tribune, teren sportiv mic, cu dimensiunea de 20m x 40m, tușat pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis, clădire pentru vestiare și zona administrativă, dar și parcare pentru autovehicule și autocare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Contractele de realizare a Sălii Polivalente Suceava și a terenului de fotbal la dimensiuni UEFA pot fi semnate la finele anului.
 Vizualizări articol: 1215 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Contractele de realizare a Sălii Polivalente Suceava și a terenului de fotbal la dimensiuni UEFA pot fi semnate la finele anului5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei