Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 221 (7833)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Viitorul este al nostru”

Tineri suceveni, invitați la Parlamentul European de la Strasbourg

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cinci tineri suceveni vor participa la începutul lunii octombrie la evenimentul european pentru tineret (EYE), care reunește la Parlamentul European de la Strasbourg mii de tineri din întreaga Uniune Europeană și nu numai, pentru a-și modela și împărtăși ideile cu privire la viitorul Europei.

Este o ocazie unică pentru tinerii între 16 și 30 de ani de a interacționa personal și online, de a se inspira reciproc și de a face schimb de opinii cu experți, activiști, influențatori și decidenți, chiar în inima democrației europene. Sub sloganul „Viitorul este al nostru”, EYE 2021 va desfășura activități online, începând cu 4 octombrie, până la evenimentul principal din 8 și 9 octombrie 2021 din Strasbourg, care va consta atât în activități online, cât și fizice.

Din România au fost invitate mai multe asociații care să participe fizic la eveniment, printre care și Asociația Beyond din Cluj. În urma unui proces de selecție, asociația va fi reprezentată de 11 tineri români, printre care se numără și cinci tineri din județul Suceava, respectiv: Lavinia Gherman (Fălticeni, studentă la Facultatea de Drept la Universitatea din București), Ștefan Sovea (Suceava, Student la Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava), David Matthew Pasat (Suceava, elev al Colegiului Național „Spiru Haret” Suceava), Ana-Maria Pora (Suceava, studentă la Facultatea de Psihologie și Știinte ale Educației de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași) în calitate de participanți și Anamaria Lăzăruc, în calitate de lider de grup. Anamaria Lăzăruc  ne-a spus că grupul întreg este format atât din tineri cu mai multă experiență internațională și cu proiecte remarcabile în spate, cât și din tineri care sunt la început de drum și abia descoperă oportunitățile prin care pot deveni implicați în societate, dar care sunt dornici să contribuie la influențarea viitorului în bine. Dacă doriți să rămâneți la curent cu experiența din Strasbourg și cu celelalte proiecte ale asociației, puteți să urmăriți pagina de Facebook Asociația Beyond https://www.facebook.com/Asociatia-Beyond-114771549886958 .

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tineri suceveni, invitați la Parlamentul European de la Strasbourg.
 Vizualizări articol: 863 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tineri suceveni, invitați la Parlamentul European de la Strasbourg0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei