Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 221 (7833)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Logiscool Fălticeni

Oferă-i copilului tău șansa de a-și alege viitorul

Toți părinții știu că educația e cea care asigură un viitor strălucit pentru cei mici și care-i formează astfel încât să-și însușească abilitățile vitale ale societății de azi și de mâine.

Să asiguri educația potrivită pentru copilul tău nu e lucru ușor. Partea bună este că era tehnologiei vine cu o multitudine de propuneri pentru tine, toate gândite și configurate pentru contextul actual.

Știi bine că educația din școli, oricât de bine fondată ar fi, nu este suficientă pentru un start puternic „în viață” al copilului tău.

De cele mai multe ori programele sunt învechite, iar școlile nici măcar nu sunt dotate cu tehnologia necesară. Așadar, indiferent de cât de pregătit este profesorul, elevii nu prea pot ține pasul cu tehnologia doar la orele de TIC sau alte opționale. Educația formală nu mai e suficientă și a devenit neajutorată în fața provocărilor actuale.

Aceasta trebuie să lucreze alături de cea informală, astfel încât cei mici să aibă ocazia să-și însușească abilități practice precum gândirea critică și analitică, creativitatea, să-și exerseze abilitatea de a lucra în echipă și capacitatea de a lua decizii corecte, analizând factorii implicați. Lucruri care sunt de folos oricărui adult care trăiește într-o comunitate.

Toate aceste abilități sunt responsabile de alegerile viitoare ale copilului tău, dar și de oportunitățile care-i vor apărea în cale. Prin urmare, investiția în educația nonformală nu e decât o investiție într-un viitor mai bun.

În Fălticeni s-a deschis locul care-ți oferă doza potrivită de educație non-formală, alături de cea formală, conturată cu succes de un nou concept de educație. Este vorba despre Logiscool Fălticeni, parte a rețelei internaționale de școli de programare pentru copii și adolescenți.

Sigur vrei ca cel mic să aibă ocazia de a-și pune ideile în practică într-o atmosferă sigură și încurajatoare, astfel încât încrederea în propriile abilități să fie cât se poate de sănătoasă. Logiscool e locul în care copilul tău are ocazia de a studia alături de instructori tineri și pasionați, în care poate lega prietenii și poate să-și însușească abilitățile viitorului.

 

Ce are Logiscool Fălticeni de oferit copilului tău

Dacă spui că programarea nu e pentru copilul tău, află că Logiscool Fălticeni nu oferă doar cunoștințe despre programare. Cum era tehnologiei se simte mai puternic decât oricând (și e acum, nu în viitor), copiii încep de la vârste fragede să intre în contact cu diferitele produse ale acesteia: telefon, tabletă, televizor sau chiar smartwatch-ul tău.

Ce ai zice dacă cel mic ți-ar putea spune cum a fost creată aplicația ta de planning sau cum funcționează tableta? Logiscool e locul în care copiii pot învăța cum se creează o aplicație, cum se editează un clip video sau cum e construit un joc. Așa cum știi, abilitățile digitale sunt abilitățile viitorului. Mai mult, datorită metodei noastre de învățare, copiii își vor însuși abilități precum capacitatea de analiză, gândirea critică, își vor crește capacitatea de concentrare, vor învăța să-și pună ideile în practică și vor lega prietenii cu colegi care au aceleași pasiuni ca și ei.

Logiscool nu este o școală clasică, ci este un loc în care educația este îmbinată cu jocul, astfel încât copiii să îndrăgească cunoașterea și să petreacă timpul alocat device-urilor într-un mod productiv.

Aici, copiii pot descoperi limbajele de programare JavaScript, C# și Python, dar și bazele dezvoltării în Virtual Reality. 

 

Cum te poți înscrie la cursurile Logiscool Fălticeni

Logiscool s-a deschis recent în Fălticeni, pe strada Republicii, numărul 25, et. 3, acolo unde vor începe cursurile de programare pe data de 1 octombrie. În funcție de programul și preferințele tale, poți opta atât pentru cursuri online, cât și pentru cursuri la sediu.

Cursurile sunt pentru toți copiii și adolescenții care au vârste cuprinse între 7-18 ani. Toți copiii sunt atrași de lumea tehnologică, dar dacă vrei să afli dacă Logiscool e cu adevărat potrivit pentru copilul tău, te invităm să participi la o lecție demo gratuită. Înscrie-te la lecțiile demo la numărul 0757 910 005 sau pe site-ul Logiscool Fălticeni.

Participanții vor fi constituiți în grupe de 6-12 persoane, iar sesiunile au o durată de 90 de minute. Nu sunt necesare cunoștințe anterioare pentru grupurile de începători. Aici, copiii vor învăța bazele programării într-un mediu amuzant, relaxat și constructiv.

Viitorul e în mâinile celor mici, iar cei mici se află în mâinile noastre. Dă-i șansa copilului tău de a se dezvolta odată cu lumea tehnologiei. Până în prezent, peste 30.000 de copii au descoperit o altfel de educație în cadrul cursurilor, taberelor și evenimentelor organizate de Logiscool România.

Locurile pentru lecțiile demo sunt limitate, dar te poți înscrie acum pentru datele rămase disponibile folosind link-ul următor: www.logiscool.com/ro/school/falticeni

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oferă-i copilului tău șansa de a-și alege viitorul.
 Vizualizări articol: 1369 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Oferă-i copilului tău șansa de a-și alege viitorul5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei