Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 131 (7743)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

La Gura Humorului

Un tânăr de 17 ani, beat la volan, a provocat un grav accident, cu patru mașini implicate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un accident grav, în care au fost implicate trei autoutilitare și un camion, s-a produs vineri, în jurul orei 18.30, pe DN 17, la intrarea în Gura Humorului dinspre Păltinoasa, în dreptul intersecției cu drumul spre Capu Câmpului. Cercetările polițiștilor au arătat că accidentul în lanț a fost provocat de un băiat în vârstă de 17 ani, care lucra la un service din zonă și care, după program, s-a urcat la volanul unei furgonete care era adusă la vopsit și a ieșit cu ea la plimbare.  

Din primele informații rezultă că minorul a ieșit de pe drumul secundar dinspre Capu Câmpului pe DN 17 fără a se asigura, practic în fața camionului care circula regulamentar, dinspre Suceava spre Gura Humorului. Șoferul vehiculului greu a încercat să evite impactul și a pătruns ușor pe sens opus, unde a lovit întâi o autoutilitară Dacia, care staționa, în impact fiind angrenată și o autoutilitară Fiat, care venea din spatele Daciei. Cel mai puternic a resimțit impactul șoferul Daciei, mașină care a fost prinsă practic între camion și autoutilitara din spate.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu modulul SMURD (autospeciala pentru descarcerare şi ambulanţa SMURD), cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. În sprijin a fost trimis ulterior și echipajul SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă).

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Gura Humorului, cel care conducea autoutilitara Dacia, a fost găsit încarcerat în mașină de pompierii militari. El a fost preluat de o ambulanță și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava, în stare de inconștiență. Bărbatul era în stare stabilă după ce trecuse de șoc. Rănit în urma accidentului a fost și șoferul autoutilitarei Fiat, care a fost dus cu ambulanța la Spitalul Gura Humorului.

Revenind la minorul de 17 ani, polițiștii au constatat că este băut, având concentrația de 0,79 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Marian Adrian M., tânărul de 17 ani, este din Lunca - Botoșani, și urma să fie pus sub acuzare pentru trei infracțiuni: conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și furt (cu privire la mașina la volanul căreia s-a urcat, fără acordul posesorului).

În continuarea cercetărilor, pe 5 iunie, la ora 23.00, pe numele tânărului în vârstă de 17 ani a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, în baza căreia a fost introdus în arestul poliției județene.

Cercetările sunt continuate de polițiștii de la Compartimentul Rutier Gura Humorului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr de 17 ani, beat la volan, a provocat un grav accident, cu patru mașini implicate.
 Vizualizări articol: 919 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tânăr de 17 ani, beat la volan, a provocat un grav accident, cu patru mașini implicate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei