Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 131 (7743)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Recidivă

Primarul din Dornești vrea să plătească 600.000 de euro pentru asfaltarea a 500 de metri de drum

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După lucrările de 90.000 de euro la un trotuar cu o lungime de 150 de metri, primarul din Dornești uimește din nou. Acesta ar vrea să asfalteze un drum cu o lungime de circa 500 de metri cu fantasmagorica sumă de 600.000 de euro. Mai precis, Gheorghe Luța le-a prezentat consilierilor locali o hârtie care are ștampila și semnătura reprezentanților unei firme din Siret și în care asfaltarea drumului respectiv este evaluată la 2,9 milioane de lei. Practic, fiecare metru de drum i-ar face pe locuitorii din Dornești să plătească nu mai puțin de 1.200 de euro.

Operațiunile ar urma să cuprindă și amenajări de cale ferată, numai că din cele patru treceri existente pe cei 500 de metri de drum două sunt deja modernizate și nu necesită alte lucrări. Mai mult, amenajarea celorlalte două treceri ar însemna turnarea de betoane, ceea ce, de asemenea, nu ridică prețurile la sume colosale. Foaia prezentată consilierilor locali, fără o documentație solidă și argumentată, nu a fost aprobată.

Totuși, faptul că primarul Gheorghe Luța a avut tupeul să prezinte un asemenea deviz estimativ arată că acestuia nu-i pasă nici cât negru sub unghie de banii locuitorilor din Dornești. Una din cele mai bogate comune din județ are parte de un management dezastruos, iar o dovadă în acest sens este și faptul că anul trecut nu s-au cheltuit 4,1 milioane de lei, bani cu care se puteau derula foarte multe investiții utile pentru comunitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul din Dornești vrea să plătească 600.000 de euro pentru asfaltarea a 500 de metri de drum.
 Vizualizări articol: 2760 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
Primarul din Dornești vrea să plătească 600.000 de euro pentru asfaltarea a 500 de metri de drum2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei