Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 131 (7743)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tâlhărie

Doi minori de etnie romă au lovit un tânăr în centrul Sucevei și i-au luat telefonul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi minori au fost prinși de polițiști la puțin timp după ce au comis o tâlhărie în parcarea de la restaurantul McDonald’s din centrul Sucevei. În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1.00, Poliția municipiului Suceava a primit un apel de urgență prin care un tânăr anunța că un prieten de-al său a fost lăsat fără telefon de doi minori de etnie romă.

Echipajul de la Biroul de Ordine Publică aflat în apropiere și deplasat de urgență în zonă a observat doi tineri care fugeau de pe artera principală spre strada Ștefăniță Vodă (zona Bisericii Domnițelor). Cei doi au fost opriți de polițiști, declarând inițial că au fugit deoarece s-au speriat de un câine. Lucrurile s-au lămurit însă în scurt timp, când cei doi au fost duși la locul faptei și recunoscuți de victimă și de alți tineri.

Din cercetări rezultă că un tânăr de 19 ani, în timp ce se afla în parcarea amintită, a fost abordat de unul dintre minori, care i-a cerut telefonul, pentru a efectua un apel. Tânărul de 19 ani i-a spus că nu are minute, după care autorul i-a smuls telefonul pe care îl avea în mână și i-a aplicat o lovitură cu palma în zona feței. Imediat, cei doi au fugit de la fața locului.

Floris M., în vârstă de 17 ani, și Ștefan S., de 16 ani, ambii localnici, au fost identificați ca participanți la faptă. Al doilea, minorul de 16 ani, este cel care a lovit victima și a deposedat-o de bunuri, rezultă din cercetări.  

Comiterea faptei a fost probată cert. „La fața locului s-au prezentat mai mulți tineri care au relatat faptul că au fost martori la fapta săvârșită de către cele două persoane. În urma activităților investigativ-operative desfășurate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Suceava, s-a reușit probarea activității infracționale a celor doi autori, dobândind astfel calitatea de suspecți”, a declarat comisarul-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al poliției județene.

Sâmbătă, pe numele celor doi minori au fost emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie. Ei au ajuns în arestul poliției județene.

Procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a dispus ulterior ca cei doi să fie puși în libertate după cele 24 de ore de arest, însă sub măsura controlului judiciar. Cei doi au avut parte de clemență pentru că sunt minori. Rămâne de văzut dacă vor respecta interdicțiile și obligațiile pe care le au în cadrul controlului judiciar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi minori de etnie romă au lovit un tânăr în centrul Sucevei și i-au luat telefonul.
 Vizualizări articol: 1254 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi minori de etnie romă au lovit un tânăr în centrul Sucevei și i-au luat telefonul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei