Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 131 (7743)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Ultimul tango la Paris?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dacă eu am avut asemenea senzații de regret și neîmplinire, îmi închipui ce-o fi fost în sufletul Anei Bogdan. Nu i-aș zice cel mai bun meci de la Roland Garros, acesta cu Badosa, ci cel mai intens. Jucătoarea noastră a fost întoarsă lent, chinuitor chiar, de la minge de meci, partida oferind o paletă întreagă de emoții cu acele schimburi duse până la sacrificiu. Din păcate, nu-mi dau seama dacă din epuizare sau din alegere tactică, pe final de meci Ana a încercat patru scurte, toate pierdute: una prea înaltă, pedepsită de Badosa, celelalte eșuate în fileu, ultima chiar la minge de meci! Badosa s-a strecurat astfel mai departe, nici ea nu știe cum, după cum a recunoscut, iar acum poate visa. Veste bună pentru ea e că n-o va întâlni pe Sorana, ci pe Zidanșek, în fața căreia jucătoarea noastră a cedat duminică. Sorana a avut minge de prim set, dar a reușit cumva să-l piardă, deși fusese jucătoarea mai bună. A urmat o discrepanță neverosimilă în favoarea lui Zidanșek, aceasta avansând pe merit în sferturi. Unul dintre game-urile de serviciu al Soranei a fost bulversant, ea bifând atunci singurul as și singurele duble greșeli din partidă, doar că acestea din urmă au fost trei, două dintre ele legate la 40-30! În fine, să sperăm că va avea și mai mult succes în restul sezonului, pe terenuri rapide, mai potrivite pentru ”new Sorana”.

Despre băieți, Federer și atât. Parcă a avut temă la meciul cu Koepfer, un băiat care lovește zdravăn de pe ambele părți, dar știe și finețuri, cum ar fi lobul. Tema de care zic este lovirea constantă de rever drive, aproape fără variație. Doar scurta o mai strecura, însă vestitul slice de rever a lipsit aproape cu desăvârșire până spre final, când l-a scos de câteva ori din ritm pe neamț. Ca urmare, au fost patru seturi, toate cu prelungiri, primele trei la tie-break! Ultimul lucru pe care și-l dorea Federer, o victorie fizică, à la Pirus, care nu i-a mai permis să continue turneul (anunț făcut a doua zi). Multe puncte greu de închis, de destule ori fiind nevoie chiar de smash + 1. Pe lângă asta, mult efort depus și în apărare, emblematic fiind acel schimb în care a salvat două smash-uri consecutive. Posibil să fi fost ultimul meci al lui Federer la Roland Garros, fără aplauzele cuvenite unui asemenea eveniment, o lipsă crasă de inspirație a organizatorilor, care parcă ascund favoriții în sesiunile de seară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ultimul tango la Paris?.
 Vizualizări articol: 1077 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Ultimul tango la Paris?5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei