Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 60 (7672)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acțiune Rădăuți

Un recidivist și autori de furturi, reținuți în arest de polițiști

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliția municipiului Rădăuți a organizat, joi, o acțiune de control cu efective sporite, alături de oameni de la secțiile rurale arondate, fiind efectuate controale în trafic prin filtre fixe, dar totodată având loc și percheziții legate de suspecți de fapte penale. În acest sens, au fost emise trei ordonanțe de reținere în arest pe numele unor suspecți de infracțiuni repetate.   

 

Marcu Prinț, reținut 24 de ore

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din municipiul Rădăuți, care are la activ un cazier stufos, legat de fapte de furt sau tâlhărie comise încă de când era minor, dar și mai recent, a ajuns din nou după gratii, reținut pentru trei infracțiuni rutiere. Numele Marcu Prinț este cunoscut de polițiștii judiciariști de la Rădăuți de mai bine de 14 ani. Acesta a făcut parte dintr-o bandă de autori de furturi încă dinainte de a avea vârsta de 14 ani. Mai recent, acesta a fost implicat și în fapte cu violență, complicitate la tâlhării. Și atunci, el a condus fără permis.

Revenind la actualitate, Marcu Prinț a fost reținut în arest joi, 11 martie,  pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat” şi „conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”.

 

Bunuri recuperate din furturi și suspecți reținuți în arest

În cadrul aceleiași acțiuni s-au continuat cercetările cu privire la autori de furturi din locuințe, o grupare de la Frătăuții Noi. 

S-a reușit stabilirea locației unuia dintre cei trei suspecți, Dumitru Emanuel Grumeza. Suspectul a fost adus de polițiști din municipiul Bistrița, fiind audiat și recunoscând trei fapte de furt. Polițiștii de la Secția Rurală Gălănești au reușit să recupereze de la acesta mai multe bunuri provenite din infracțiunile de furt, în valoare de 4000 de lei.

 În urma completării probatoriului, Dumitru Emanuel Grumeza, dar și un al doilea complice, Adi Pleșca, au fost reținuți în arest pentru o perioadă de 24 de ore. Un al treilea suspect, Emanuel Sergiu Pleșca, a fost pus sub acuzare anterior.

În ambele cazuri, cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

În cadrul raziei de joi, polițiștii au aplicat 75 de amenzi, au reținut 7 certificate de înmatriculare și trei permise de conducere (două pentru viteză excesivă și unul pentru depășire neregulamentară).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un recidivist și autori de furturi, reținuți în arest de polițiști.
 Vizualizări articol: 1345 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Un recidivist și autori de furturi, reținuți în arest de polițiști1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei