Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 60 (7672)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Amenzi pentru administrator și clienți, la barul din Arbore unde a avut loc o crimă

Duminică, 14 Martie 2021 (14:57:24)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de la Solca au continuat cercetările pe linie de nerespectare a regulilor cu privire la deplasarea pe timp de noapte și închiderea localurilor, în cazul barului din Arbore, unde, vineri noapte, un localnic beat a ucis în bătaie un tânăr din Cajvana. Reamintim, din cercetările preliminare rezultă că vineri noapte, în jur de ora 23.30, în incinta barului ”Hapciu” din Arbore, localnicul Gheorghe Nicanor Buliga, în vârstă de 30 de ani, consuma alcool cu mai mulți prieteni, iar la un moment dat a intrat în interior Vasile Chindriș, în vârstă de 34 de ani, din Cajvana. După un schimb de replici, în urma unui conflict spontan, primul a început să-l lovească cu pumnii și picioarele pe tânărul din Cajvana, în zona corpului și a capului. Loviturile au fost extrem de violente, cauzându-i victimei leziuni grave, care în scurt timp au dus la deces.

Polițiștii au identificat opt persoane pe care le-au amendat. Printre acestea, administratorul a primit o amendă de 5.000 de lei iar barmanul de 2.000 de lei. De asemenea, au fost identificați șase clienți, printre care și autorul omorului. Acesta a fost amendat cu 2.500 de lei, în timp ce ceilalți au primit sancțiuni de câte 1.500 de lei.

Comisarul-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, a declarat că ancheta continuă, pentru a identifica și celelalte persoane care au fost în bar în noaptea tragică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amenzi pentru administrator și clienți, la barul din Arbore unde a avut loc o crimă.
 Vizualizări articol: 2178 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amenzi pentru administrator și clienți, la barul din Arbore unde a avut loc o crimă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei