Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 60 (7672)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Investiții

Bazinul de înot pentru copii și Spitalul Municipal Rădăuți, vizitate de ministrul Dezvoltării, Attila Cseke

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două obiective importante din municipiul Rădăuți, finanțate de Compania Națională de Investiții, au fost vizitate, vineri, de ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Attila-Zoltán Cseke. Este vorba despre pavilioanele extinse și modernizate ale Spitalului Municipal Rădăuți și de bazinul de înot pentru copii. La spital au fost supraetajate corpurile A, B și C pentru amenajarea secției Pediatrie și reabilitate termic corpurile A, B, C, D și G, o investiție de 13,98 milioane de lei, care a demarat în anul 2018. Lucrările, care s-au efectuat pe o suprafață de 1.865 de mp, au presupus supraetajarea corpurilor A, B și C pentru amenajarea unei secții de pediatrie, reparații la fațada clădirii, înlocuirea ferestrelor și termoizolații. Dotările includ paturi pentru copii și însoțitori, mobilier, aparatură medicală și nemedicală. În ceea ce privește intenția administrației rădăuțene de a construi un nou spital de boli infecțioase, ministrul Attila-Zoltán Cseke le-a spus primarului Bogdan Loghin și noului manager al spitalului, Romeo Negruț, să pregătească un studiu de fezabilitate pentru a putea discuta pe cifre despre o posibilă finanțare.

Al doilea obiectiv, bazinul de înot pentru copii, construit lângă Parcul Zoologic și Clubul Sportiv Municipal, este un proiect în valoare de aproape 10 milioane de lei. Investiția va fi finalizată la începutul acestei veri. Clădirea are la etaj bazinul de înot cu o lungime de 25 metri și o lățime de 12,5 metri, iar la parter sunt vestiarele și spațiile tehnice.

Primarul Bogdan Loghin a subliniat că utilitățile - apă, canalizare, energie electrică și gaze naturale - vor fi asigurate de primărie, care va suporta și costurile de întreținere.

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bazinul de înot pentru copii și Spitalul Municipal Rădăuți, vizitate de ministrul Dezvoltării, Attila Cseke.
 Vizualizări articol: 1912 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bazinul de înot pentru copii și Spitalul Municipal Rădăuți, vizitate de ministrul Dezvoltării, Attila Cseke0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei