Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 5 (7617)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Examen amânat

Candidații care nu au putut susține proba practică a traseului în intervalul marți-vineri vor fi reprogramați săptămâna viitoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Examenul la proba practică a traseului pentru obținerea permisului de conducere continuă să se deruleze cu sincope. Și în cursul zilei de joi, 15 candidați au aflat că nu vor fi evaluați ca urmare a lipsei de personal de la Serviciul Permise și Înmatriculări Suceava și ca urmare vor fi reprogramați. Dacă în cazul candidaților care trebuiau să susțină această probă în cursul zilei de luni examenul a fost amânat pentru zilele de sâmbătă și duminică, pe 9 și 10 ianuarie, în cazul candidaților care nu au mai fost testați începând de marți și până vineri s-a luat o altă decizie. Potrivit subprefectului de Suceava Daniel Prorociuc candidații vor fi reprogramați săptămâna viitoare, dar totul va depinde de numărul de examinatori pe care Serviciul Permise și Înmatriculări îl va avea la dispoziție.

”Am fost și joi dimineață pentru a discuta atât cu instructorii, cât și cu oamenii care au venit pentru a susține proba practică a traseului. Le-am explicat care este situația și le-am transmis că li se va comunica prin intermediul școlilor de șoferi ziua în care vor fi reprogramați. Sper ca prin venirea și a altor examinatori să revenim la normal în cel mai scurt timp”, a spus Daniel Prorociuc.

În acest moment, Serviciul Permise și Înmatriculări Suceava funcționează cu trei examinatori, dintre care unul a început activitatea abia de miercuri, 6 ianuarie. Alte persoane care să-i evalueze pe candidați sunt așteptate săptămâna viitoare. Mai mult, Prefectura Suceava a transmis către Ministerul Administrației și Internelor o solicitare pentru detașarea a trei angajați de la IPJ Suceava la Serviciul Permise și Înmatriculări, dar aceste persoane nu vor putea să înceapă efectiv activitatea până nu vor susține un examen pentru a fi atestate ca examinatori.

S-a ajuns în această situație după ce o parte din angajații acestui serviciu au ajuns în spatele gratiilor, în scandalul de corupție și șpăgi instrumentat de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidații care nu au putut susține proba practică a traseului în intervalul marți-vineri vor fi reprogramați săptămâna viitoare.
 Vizualizări articol: 1007 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Candidații care nu au putut susține proba practică a traseului în intervalul marți-vineri vor fi reprogramați săptămâna viitoare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Napolitane cu ciocolată (de post) Este o rețetă veche, rapidă, ieftină, de post, foarte gustoasă și care nu cere pricepere în bucătărie. Napolitanele astfel pregătite se păstrează la temperatura camerei, în bucată întreagă, învelită în hârtie, nu... Citeşte