Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 5 (7617)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tehnologie

Mașina de spălat Toshiba – un nou standard de calitate pe piața electrocasnicelor

Brand-ul japonez Toshiba a fost alături de consumatori timp de 140 de anipentru a le simplifica și îmbunătăți calitatea vieții. Fiind un pionier în tehnologie și inovație și bazându-se pe principii solide în ceea ce privește calitatea și design-ul, brand-ul Toshiba a încercat în permanenţă să răspundă cerințelor consumatorilor de pe piața electronicelor și electrocasnicelor. Deși pe piața românească acest brand japonez este cunoscut în special pentru calitatea echipamentelor IT, audio și TV, produsele Toshiba fac parte dintr-o gamă mult mai vastă.

Ghidându-se după cultura japoneză „Takumi”, Toshiba are ca valori căutarea perfecțiunii, obsesia pentru detalii și abordarea umanistă și disciplinară. Toate acestea au fost transpuse în practică, prin lansarea unei game de mașini de spălat rufe (seriile T01, T03, T05 și T07), ce înglobează tehnologii inovative și răspund standardelor moderne în materie de design. Odată descoperite tehnologiile și caracteristicile acestor produse, Toshiba va deveni una dintre principalele opțiuni atunci când vom dori să achiziționăm o mașină de spălat.

Seria de mașini de spălat Toshiba T01 este concepută ca având un design clasic, în timp ce seria T03 are un design modern, cu panou de control integrat și garnitură antibacteriană ce împiedică dezvoltarea bacteriilor, eficientizând procesul de curățare. Eficiența crescută de spălare se datorează tehnologiilor de funcționare, una dintre cele mai importante fiind GreatWaves. Tehnologia GreatWaves se axează pe doi piloni - Flush Wave și Cold Wash, care protejează hainele în timpul spălării și garantează economie considerabilă de energie, detergent și timp. Datorită „Flush Wave” se obține același efect de curățare ca și la spălarea manuală, în interiorul tamburului fiind prevăzute padele mari cu formă de aripi pentru protecția țesăturilor. Procesul de spălare „Cold Wash” poate economisi până la 70% energie electrică, obținând aceeași eficiență de spălare ca și la spălarea standard la 40°C, bazat pe experimentele de laborator. Tehnologia Color Alive este dezvoltată în baza spălării cu apă rece Cold Wash care protejează culorile țesăturilor. Confirmat de către Institutul de cercetare al produselor de uz casnic, gradul de decolorare este redus cu 39% prin selectarea programului Color Alive.

Seria T07a fost gândită având la bază un design de lux și cele mai noi tehnologii de pe piață. Această linie de mașini de spălat are un design ergonomic, în sensul în care panoul de comandă integrat are o inclinație de 55°, conform studiilor de cercetare, acesta fiind cel mai potrivit unghi al câmpului vizual, nefiind nevoie de aplecare atunci când dorim să setăm opțiunile de spălare dorite. De asemenea, hubloul-mega de 55 cm, tamburul iluminat LED și funcția de comandă Senseslide pentru alegerea programelor printr-o simplă glisare, fac ca mașinile de spălat Toshiba să răspundă standardelor de calitate și inovativitate de pe piață. Pe Demax sunt disponibile și mașini de spălat Toshiba din seria T07, care au cel mai scurt program de spălare din industrie, de doar 10 minute. Avantajul suprem al acestei tehnologii o reprezintă faptul că putem economisi timp, energie și bani, pentru cantitățile mici de rufe, cu un grad redus de murdărie. O altă inovație de pe piață o reprezintă modelele de mașini de spălat cu uscător TWD-BJ90W4 și TWD-BJ90W4SK. Acestea sunt singurele mașini de spălat cu uscător de pe piață ce au aceeași capacitate de spălare și uscare (8 kg), cu o singură încărcare completă. Aceasta caracteristică, numită SameLoads, este datorată interiorului mare al tamburului, motorului Real INVERTER mai compact și vitezei mari de rotație, ce duce la o performanță crescută de uscare. Un alt avantaj al mașinilor de spălat cu uscător Toshiba constă în cel mai scurt program de spălare și uscare de pe piață – 45 minute. Așadar, datorită acestei tehnologii, hainele tale preferate vor fi gata de purtare într-un timp record.

Mașina de spălat Toshiba va deveni cu siguranță un ajutor de nădejde atunci când vine vorba de spălatul rufelor, optimizând fiecare ciclu de spălare. Vom economisi timp, energie și ne vom bucura de o curățare impecabilă a rufelor. Pe site-ul Demax vei descoperi gama completă de mașini de spălat Toshiba și vei beneficia de cele mai bune prețuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mașina de spălat Toshiba – un nou standard de calitate pe piața electrocasnicelor.
 Vizualizări articol: 1955 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Mașina de spălat Toshiba – un nou standard de calitate pe piața electrocasnicelor1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Napolitane cu ciocolată (de post) Este o rețetă veche, rapidă, ieftină, de post, foarte gustoasă și care nu cere pricepere în bucătărie. Napolitanele astfel pregătite se păstrează la temperatura camerei, în bucată întreagă, învelită în hârtie, nu... Citeşte