Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 5 (7617)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tragic

Biciclist accidentat mortal de un șofer care a fugit. Polițiștii l-au găsit pe şofer acasă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, care se deplasa pe bicicletă, și-a găsit sfârșitul, miercuri seară, fiind lovit din spate de un autoturism și proiectat în șanțul de la marginea drumului, unde a fost declarat și decedat. Cazul a pus probleme polițiștilor rutieri, șoferul părăsind locul faptei. A fost depistat după aproximativ patru ore, ascuns la domiciliul său, unde se afla și autoturismul VW Touareg, care prezenta avarii.

Pe 6 ianuarie, în jur de ora 20.30, Nicolai B., în vârstă de 49 de ani, în timp ce se deplasa pe o bicicletă, pe drumul național din Arbore, pe direcția spre Iaslovăț, la ieșirea din Arbore, a fost lovit fatal de mașina care circula în spatele său. Pentru bărbatul de 49 de ani nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decedat la fața locului.

Imediat s-a format echipă operativă de cercetare, formată din polițiști de la Compartimentul Rutier Rădăuți și de la Serviciul Rutier Suceava.

În urma cercetării la fața locului s-a putut stabili marca și culoarea mașinii. La aproximativ patru ore de la accident, Ionuț Alexandru Strugari, în vârstă de 30 de ani, din Iaslovăț, a fost identificat la domiciliu, unde se afla și autoturismul VW Touareg implicat în accident, care prezenta avarii.

Tânărul are permis de conducere, nu era băut, dar chiar și așa nu are o situație juridică deloc roz.

El a fost pus sub acuzare pentru comiterea infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”. Miercuri noapte, pe numele lui a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, în baza căreia a fost introdus în arestul poliției județene.

Joi, magistrații au decis că măsura controlului judiciar este suficientă, după expirarea ordonanței de reținere pentru 24 de ore. Din primele verificări ale polițiștilor rezultă că vinovăția producerii accidentului aparține în parte și biciclistului, care nu era echipat corespunzător pentru deplasarea pe timp de noapte. De remarcat că 2021 a început sub aceleași auspicii ca anul trecut, cu accidente mortale în care cad victime pietoni sau bicicliști. Au murit deja în acest an doi oameni, pietonul acroșat de tren la Rădăuți, respectiv biciclistul accidentat mortal la Arbore.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Biciclist accidentat mortal de un șofer care a fugit. Polițiștii l-au găsit pe şofer acasă.
 Vizualizări articol: 1463 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Biciclist accidentat mortal de un șofer care a fugit. Polițiștii l-au găsit pe şofer acasă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Napolitane cu ciocolată (de post) Este o rețetă veche, rapidă, ieftină, de post, foarte gustoasă și care nu cere pricepere în bucătărie. Napolitanele astfel pregătite se păstrează la temperatura camerei, în bucată întreagă, învelită în hârtie, nu... Citeşte