Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 1 (7613)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Zamostea scapă de restricţii, în timp ce comuna Dornești intră în scenariul roşu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis, duminică, ridicarea restricţiilor impuse pentru comuna Zamostea, după ce incidenţa cazurilor de coronavirus din ultimele 14 zile a scăzut sub 1,5 la mia de locuitori. În cursul zilei de duminică, rata de infectare din această comună a fost de 0,33. De asemenea, începând cu data de 4 ianuarie 2021, în comunele Dărmăneşti şi Panaci se prelungesc restricţiile specifice scenariului galben, având în vedere că incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este între 1,5 și 3/1000 de locuitori. De pe 5 ianuarie, de la ora 00:00 şi comuna Drăguşeni va intra în scenariul galben. În comuna Dărmăneşti rata de infectare este de 1,66, în Panaci – 2,24, iar în Drăguşeni este de 2,75 de cazuri la mia de locuitori.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a mai decis intrarea în scenariul roşu a comunei Dorneşti, acolo unde incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile a depăşit pragul de 3/1000 locuitori. Rata de infectare în comuna Dorneşti a ajuns la 3,76. Măsurile restrictive în această comună vor intra în vigoare de pe 5 ianuarie, de la ora 00:00 şi vor fi valabile timp de 14 zile.

În scenariul galben restaurantele pot funcționa în interior la 30 la sută din capacitatea maximă, în scenariul roșu, nu. Activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare este permisă doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unităţi, în intervalul orar 06:00 – 23:00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zamostea scapă de restricţii, în timp ce comuna Dornești intră în scenariul roşu.
 Vizualizări articol: 1199 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zamostea scapă de restricţii, în timp ce comuna Dornești intră în scenariul roşu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pește marinat în oțet (rețeta veche) Acesta este un preparat care ne va face să ne uităm zile în șir precum pisica la acvarii... Se face foarte ușor, dar așteptarea este destul de lungă până ce este finalizat și poate fi consumat. Merită însă efortul și așteptarea,... Citeşte