Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 1 (7613)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Câmpulung Moldovenesc

Băut la volan, a avariat trei autovehicule și s-a ales cu un dosar penal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aventura unui bărbat de 59 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, de a se urca băut la volan și a avaria trei autovehicule pe o stradă din oraș s-a lăsat cu un dosar penal deschis pe numele acestuia.

Incidentul s-a derulat în cursul dimineții de joi, iar polițiștii din localitate au fost anunțați în jurul orei 11.00 despre faptul că pe strada Bunești avusese loc un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, iar conducătorul vinovat de producerea acestuia se află sub influența alcoolului.

Cercetările efectuate la fața locului au arătat faptul că în timp ce conducea un autoturism Dacia în zona blocurilor ANL, din cauza faptului că se afla sub influența băuturilor alcoolice, cel de la volan a acroşat un autoturism marca VW Polo, care era parcat regulamentar pe partea stângă a sensului său de deplasare, iar ulterior a intrat în coliziune cu autoturismul marca VW Touran, ce se afla de asemenea parcat. În urma coliziunilor toate cele 3 autovehicule implicate au fost avariate, iar polițiștii au constatat că bărbatul de 59 de ani mirosea puternic a alcool. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, valoarea înregistrată a fost de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, el fiind transportat apoi și la spital pentru recoltarea unor probe de sânge. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băut la volan, a avariat trei autovehicule și s-a ales cu un dosar penal.
 Vizualizări articol: 1172 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băut la volan, a avariat trei autovehicule și s-a ales cu un dosar penal0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pește marinat în oțet (rețeta veche) Acesta este un preparat care ne va face să ne uităm zile în șir precum pisica la acvarii... Se face foarte ușor, dar așteptarea este destul de lungă până ce este finalizat și poate fi consumat. Merită însă efortul și așteptarea,... Citeşte