Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 1 (7613)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Cea mai dominantă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cred că a fost o idee bună să încep anul sportiv cu Old Firm. Look Sport transmite campionatul scoțian de fotbal, dar până acum n-am fost curios. Totuși, un derby al echipelor din Glasgow, cu un român printre protagoniști, părea un meniu îmbietor. Și mai era ceva: primul sezon, după o veșnicie, cu Rangers în pole position! Se împlinește o decadă de dominație a verzilor de la Celtic, care în plus au mai concurat și de unii singuri, cât timp rivalii fuseseră retrogradați câteva niveluri. Se poate spune că, odată cu victoria de pe 2 ianuarie, Rangers și-a adjudecat titlul de campioană. Și-o fi luat Hagi senior porția de ironii, dar e și vina echipei lui Ioanițoaia care scoate titluri bombastice din emisiunea sa de radio. Prin ”cea mai bună echipă din Europa”, Gică Hagi se referea la cea mai dominantă din campionatele domestice. Ceea ce, la o linie de clasament de 20 de victorii din 22 de meciuri, celelalte două fiind egaluri, este cât se poate de adevărat. Pe urmele ei ar fi Slavia Praga, care e tot neînvinsă și are tot două egaluri, însă doar 11 victorii. Mi-e greu să cred că vor urma 10 victorii consecutive.

Dar meciul, meciul cum a fost? Echilibrat în jos. Cele două echipe nu mai au jucători cu statut de vedete, prin asta înțelegând o comparație cu ce exista acum 7-8-10 ani. La Celtic încă se face util Elhamed, fostul dinamovist, un jucător bunicel, dar atât. Iar James Forrest, dacă vi-l mai amintiți pe marcatorul contra lui CFR (1-1 la Cluj), a ratat trecerea în fotbalul englez și s-a cam plafonat, în prezent fiind accidentat. La Rangers, Ianis Hagi a intrat la pauză și a înviorat jocul gazdelor, care fuseseră dominate în prima repriză. Desigur, jocul s-a întors odată cu acel cartonaș roșu acordat pentru fault ca ultim apărător, cu credit arbitrului pentru culoarea cartonașului, fiindcă jucătorul scăpase în tușă, dar urma să atace poarta și să-și mărească unghiul dacă nu era faultat. Iar golul care a decis mecul a fost un... autogol cu mâna! E un semn că toate ghinioanele lui Rangers se răzbună în acest sezon. Vom avea un român campion al Scoției!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cea mai dominantă.
 Vizualizări articol: 1308 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Cea mai dominantă5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pește marinat în oțet (rețeta veche) Acesta este un preparat care ne va face să ne uităm zile în șir precum pisica la acvarii... Se face foarte ușor, dar așteptarea este destul de lungă până ce este finalizat și poate fi consumat. Merită însă efortul și așteptarea,... Citeşte