Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 1 (7613)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De Revelion

Nerespectarea măsurilor de prevenire Covid-19 a dus la aplicarea a 100 de amenzi în minivacanță

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Activitățile de verificare a modului de respectare a interdicțiilor impuse în condițiile stării de alertă, cauzate de noul coronavirus, au fost intensificate în perioada celor trei zile, începând cu ajunul Revelionului. Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, împreună cu jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ai Direcției de Sănătate Publică, ai Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, au verificat astfel respectarea măsurilor impuse în special în zonele aglomerate, unitățile de cazare și unitățile turistice, restaurante, pensiuni dar și mijloacele de transport în comun, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid -19.

Astfel, în perioada 31 decembrie - 2 ianuarie au fost verificate 151 de societăți comerciale și peste 100 de mijloace de transport, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 151 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 38.250 lei.În același timp au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor impuse și un număr de 3.853 de persoane. Organele de control au intensificat instruirile cu administratorii de unități turistice și hoteliere, fiind prezentat cadrul legal dar și sancționator în cazul nerespectării măsurilor de prevenire a răspândirii virusului Sars-CoV-2. Reprezentanții tuturor unităților turistice și de cazare, precum și ai restaurantelor au fost instruiți cu privire la interdicția de organizare a evenimentelor private.

Astfel, în ajunul noului an, în jurul orei 22.20, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Suceava, în timp ce patrula pe strada Ana Ipătescu din localitate, a observat o persoană care nu respecta măsurile de protecție individuală, nu purta mască de protecție astfel încât să-i acopere nasul și gura, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului Sănătății și ministrului Afacerilor Interne. Persoana vizată nu deținea asupra sa actul de identitate și s-a procedat la verificarea acesteia în baza de date, care a furnizat o alertă de coronavirus. Polițiștii au luat legătura cu medicul de la DSP Suceava, care a confirmat faptul că tânărul identificat are obligația de a sta în autoizolare până la data de 01.01.2021, orele 24:00. Lui i s-a adus la cunoștință că trebuie să respecte în continuare măsura izolării, fiind sancționat și cu o amendă de 1.000 de lei.

În aceeași zi, o angajată a unei firme de curierat din comuna Șcheia a fost sancționată cu o amendă, după ce polițiștii au fost sesizați că la sediul societății respective angajații nu poartă masca de protecție în incinta unității. Măsurile impuse prin norme legale trebuie în continuare respectate, iar perioada în care acestea rămân valabile este în strânsă legătură cu comportamentul responsabil al tuturor cetățenilor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nerespectarea măsurilor de prevenire Covid-19 a dus la aplicarea a 100 de amenzi în minivacanță.
 Vizualizări articol: 1071 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nerespectarea măsurilor de prevenire Covid-19 a dus la aplicarea a 100 de amenzi în minivacanță0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pește marinat în oțet (rețeta veche) Acesta este un preparat care ne va face să ne uităm zile în șir precum pisica la acvarii... Se face foarte ușor, dar așteptarea este destul de lungă până ce este finalizat și poate fi consumat. Merită însă efortul și așteptarea,... Citeşte