Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 1 (7613)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Agresiune gravă

Tată și fiu, arestați după o răfuială la o spălătorie auto

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 43 de ani și fiul său de 17 ani au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor, de magistrații de la Tribunalul Suceava, chiar în prima zi a noului an. Cei doi sunt din Liteni și au fost protagoniștii unei răfuieli violente, petrecute pe 30 decembrie 2020, la o spălătorie auto din Liteni.

În acea zi, în jur de ora 13.00, Poliția orașului Liteni a fost sesizată prin 112 de un bărbat care a anunțat că tânărul care era împreună cu el la spălătorie a fost agresat grav de doi localnici pe care îi cunoaște.  

Ciprian A., în vârstă de 28 de ani, din Liteni, prezenta mai multe leziuni, fiind lovit de mai multe ori, inclusiv cu o rangă.

Din cercetări a rezultat că la spălătoria din Liteni a oprit o mașină din care au coborât Mihai Țibichi, în vârstă de 43 de ani, alături de fiul Cosmin-Mihai Țibichi, cei doi atacându-i pe doi localnici veniți la spălătorie cu o altă mașină. Principalul vizat de atacul celor doi a reușit să fugă, însă tânărul de 28 de ani, care în însoțea pe primul, a fost lovit de mai multe ori. Totul a plecat de la un conflict din prima zi de Crăciun, pentru care Țibichi fiul a decis să se răzbune, rezultă din cercetări.

Inițial, polițiștii au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de ”lovirea sau alte violențe” și ”tulburarea ordinii și liniștii publice”.

Ulterior, având în vedere leziunile suferite de victimă, dar mai ales cum a fost atacat tânărul, fapta a fost încadrată la tentativă de omor, cercetările fiind preluate de judiciariști de la Serviciul de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist. Judiciariștii au ajuns la concluzia că cei doi au acționat într-un mod în care au avut intenția de a ucide.

Cei doi inculpați au fost reținuți pentru 24 de ore în ultima zi a anului trecut, după care, pe 1 ianuarie, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a celor doi.

Tribunalul Suceava a admis cererea și a emis mandatul de arestare care este valabil până pe 30 ianuarie a.c.

Cei doi inculpați au contestat măsura arestării preventive și se bucură de prezumția de nevinovăție. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tată și fiu, arestați după o răfuială la o spălătorie auto.
 Vizualizări articol: 2060 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tată și fiu, arestați după o răfuială la o spălătorie auto5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pește marinat în oțet (rețeta veche) Acesta este un preparat care ne va face să ne uităm zile în șir precum pisica la acvarii... Se face foarte ușor, dar așteptarea este destul de lungă până ce este finalizat și poate fi consumat. Merită însă efortul și așteptarea,... Citeşte