Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 nov 2020 - Anul XXV, nr. 272 (7577)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

”Exemplu” pentru comunitate

Familia primarului din Mălini a organizat o cumătrie cu 60 de invitați

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În plină pandemie și într-o perioadă cu restricții severe impuse, la un han din Mălini a fost organizată la finele săptămânii trecute o petrecere de anvergură destul de mare pentru vremurile crunte prin care trecem, cu 60 de invitați, parte veniți de la distanțe apreciabile, cu alte cuvinte o petrecere în toată regula, ca în vremurile bune, mai ales că a fost vorba de o cumătrie, nu de o nuntă. Cumătria a fost organizată pentru nepotul primarului Petru Nistor, toată lumea din Mălini știind că acesta și fiul său au fost, cum este și firesc, organizatorii evenimentului.

Comunitatea din Mălini a știut de petrecere cu zile bune înainte, astfel că sâmbătă, 14 noiembrie, un apel la 112 și la telverde a anunțat că la o pensiune din satul Văleni Stânișoara, comuna Mălini, are loc o petrecere de botez cu multă lume. De voie, de nevoie, polițiștii de la Secția Rurală Mălini s-au deplasat la pensiunea aflată pe Drumul Talienilor, unde la hanul administrat de o femeie în vârstă de 27 de ani, din Mălini, au fost găsiți circa 60 de oameni care petreceau în toată regula la cumătria din familia primarului.

Polițiștii susțin că au oprit petrecerea și au evacuat toate persoanele care au participat. 

Sancțiunile date de polițiști au fost și în acest caz blânde. Participanții au primit avertismente, în timp ce administratorul locației, Simona Nistor, a încasat o amendă de 3.000 de lei. O sumă pentru care un administrator de local ar fi dispus probabil să mai repete petrecerea, după ce face un calcul cu privire la cât a încasat și cât a pierdut. Aceste sancțiuni se dau în baza actualelor prevederi legale, însă senzația este că sunt mici în raport cu gravitatea situației, dacă tot se vorbește de petreceri interzise cu desăvârșire, pentru că sunt factorul principal al transmiterii virusului.

 

Primarul Nistor: ”Din păcate, aici la Mălini sunt foarte mulți binevoitori față de mine și de familia mea”

Contactat de Monitorul de Suceava, primarul Petru Nistor nu a putut nega că a fost vorba de petrecerea familiei sale, însă a declarat că el nu a participat la cumătrie.

”Ce pot să vă spun e că nu am fost acolo, fiul meu este major, are trei copii, el știe ce a fost acolo, însă pot să vă spun că nu a fost vorba de o petrecere în toată regula, nici vorbă de așa ceva. Din păcate, aici la Mălini sunt foarte mulți binevoitori față de mine și de familia mea... nu a vrut nimeni să candideze împotriva mea la primărie, dar răutate și invidie este cât încape, mai ales când e vorba de sesizări anonime”, a declarat primarul.

El a făcut referire la faptul că la alegerile locale care au avut loc în luna septembrie la Mălini nu a fost nici un contracandidat, nici față de el, nici față de consilierii locali din echipa sa, o situație unică în județ și probabil foarte rară și în țară. 

Acesta a contestat și cifra de 60 de oameni prezentată de polițiști, considerând că este exagerată, dar tot el a afirmat că este treaba poliției ce măsuri ia și ce comunică în astfel de cazuri.    

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Familia primarului din Mălini a organizat o cumătrie cu 60 de invitați.
 Vizualizări articol: 3694 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Familia primarului din Mălini a organizat o cumătrie cu 60 de invitați0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei