Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 nov 2020 - Anul XXV, nr. 272 (7577)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Rădăuți

Caz incredibil: beat, fără permis, la volanul unei mașini furate, a intrat în sediul poliției și a făcut scandal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Scene incredibile s-au derulat în dimineața zilei de luni la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră de la Rădăuți. Un bărbat a venit la sediul instituției cu un VW Golf, a intrat în punctul de control acces din instituție fără aprobare și a început să-i înjure pe polițiștii de serviciu. Bărbatul părea în stare de ebrietate, vorbea incoerent, iar după puțin timp s-a urcat la volanul autoturismului și a plecat de la fața locului. Polițiștii de frontieră l-au urmărit pe suspect până în zona Podul Vlădichii, sesizând totodată Poliția municipiului Rădăuți.

În scurt timp a fost identificat Nicolae Lucescu, în vârstă de 49 de ani, localnic din Rădăuți, care a declarat că el a condus autoturismul.

Polițiștii care au preluat cercetările au vrut să-l testeze cu etilotestul pe bărbat, însă acesta a refuzat. Bărbatul a fost dus la Spitalul municipal Rădăuți, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

”Surprizele” din acest caz nu s-au oprit aici. Din verificările făcute în bazele de date a rezultat că bărbatul are permisul de conducere anulat, iar în ziua de luni, 16 noiembrie, a sustras autoturismul de la cel pentru care lucra și l-a condus prin Rădăuți, unde s-a oprit la sediul polițiștilor de frontieră. Proprietarul mașinii a formulat plângere penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt în scop de folosință.        

Pe numele bărbatului pus sub acuzare pentru trei infracțiuni a fost emisă o ordonanță de reținere, în baza căreia a fost introdus în arestul poliției județene.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt în scop de folosință”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

 

Polițiștii de frontieră i-au aplicat bărbatului o amendă de 700 de lei

Dacă de partea penală a cazului se ocupă Poliția municipiului Rădăuți, polițiștii de frontieră i-au aplicat bărbatului o amendă de 700 de lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Prezentăm mai jos punctul de vedere al Poliției de Frontieră cu privire la acest caz:

”Pe 16 noiembrie a.c., în jurul orei 8.50, la sediul STPF Suceava, la poarta de acces cu barieră, și-a făcut apariția un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în România, iar de la volanul acestuia a ieșit un bărbat care a adresat injurii la adresa instituției și a lucrătorilor Poliției de Frontieră.

După adresarea injuriilor, bărbatul a urcat repede la volanul mașinii și a demarat în trombă în direcția localității Milișăuți. Polițiștii de frontieră au pornit în urmărirea acestuia, fiind solicitat sprijinul și al unui echipaj de la Biroul Rutier al Poliției Rădăuți.

În scurt timp, polițiștii de frontieră au descoperit autoturismul în cauză în curtea unei ferme de animale. Tot la această locație a fost identificat și conducătorul auto, care a recunoscut că a adresat injurii la adresa polițiștilor de frontieră.

Drept urmare, bărbatului i s-a întocmit lucrare penală de către Poliția Rutieră Rădăuți sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni la regimul circulației, iar polițiștii de frontieră l-au sancționat contravențional cu amenda în valoare de 700 lei, la Legea 61/1991, privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

În continuare se desfășoară cercetări sub directa supraveghere a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Caz incredibil: beat, fără permis, la volanul unei mașini furate, a intrat în sediul poliției și a făcut scandal.
 Vizualizări articol: 2592 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Caz incredibil: beat, fără permis, la volanul unei mașini furate, a intrat în sediul poliției și a făcut scandal5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei