Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 nov 2020 - Anul XXV, nr. 272 (7577)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acțiune rutieră

65 de șoferi, lăsați fără permise pentru viteze de peste 100 de km/h în localitate și depășiri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O acțiune de control trafic organizată de polițiștii de la Serviciul Rutier Suceava în zilele de 14 și 15 noiembrie, axată pe combaterea vitezei, s-a soldat cu aplicarea unui număr foarte mare de amenzi, precum și cu suspendarea a nu mai puțin de 65 de permise de conducere. Din cele 65 de permise, 45 au fost ridicate de la șoferi înregistrați circulând cu viteză de peste 50 de kilometri la oră față de limita admisă în localitate. Practic, majoritatea dintre ei au fost înregistrați cu peste 100 de kilometri la oră în localitate. Alte 17 permise de conducere au fost suspendate pentru depășiri neregulamentare surprinse de camerele video de pe autospecialele de poliție.

La capitolul record de viteză în localitate, un bărbat din Borșa a fost înregistrat de radar pe DN 17, pe raza comunei Ilișești, cu viteza de 121 de kilometri în localitate. Bărbatul a fost amendat și i s-a reținut permisul de conducere pentru 90 de zile. Tot la Ilișești, un șofer din Vatra Dornei a fost înregistrat cu 108 km/h în localitate.

Cu privire la amenzi, în cadrul celor două zile de controale au fost aplicate 472 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproape 250.000 de lei, din care 281 au fost pentru depășiri ale limitelor de viteză înregistrate cu radarul. 

Tot la finele săptămânii trecute, seara și noaptea, Serviciul Rutier a organizat și o acțiune care a urmărit depistarea șoferilor băuți. Au fost constatate 20 de infracțiuni, dintre care 7 de conducere sub influența alcoolului și una de refuz de recoltare probe biologice. Au fost reținute și alte 7 permise de conducere, din care patru pentru consum de alcool, sub concentrația de 0,40 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, peste care se întocmește dosar penal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 65 de șoferi, lăsați fără permise pentru viteze de peste 100 de km/h în localitate și depășiri.
 Vizualizări articol: 1134 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
65 de șoferi, lăsați fără permise pentru viteze de peste 100 de km/h în localitate și depășiri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei