Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 nov 2020 - Anul XXV, nr. 272 (7577)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Meciul anului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ce tocmai am văzut? Păi, meciul anului în tenis... Suntem la Turneul Campionilor de la Londra, etapa a doua în grupa lui Nadal. Acesta câștigase neașteptat de lejer meciul cu Rublev, de care declarase convențional că se teme. Thiem, la rândul lui, își luase revanșa cu Tsitsipas, după finala pierdută anul trecut. A urmat ciocnirea titanilor, adică a învingătorilor din prima rundă. Un regal în care Nadal și Thiem au jucat si-mul-tan cel mai bun tenis pe care puteau să-l etaleze! Au fost schimburi de vis, cel care părea pus la zid găsea o replică neverosimilă, după cum se putea vedea expresiv la reluare pe fețele celor doi. Uimiți cu rândul, așa erau! Thiem părea îngropat în tie-break-ul primului set, dar s-a extras într-un fel în care numai marii campioni o pot face. Nadal a confirmat performanța adversarului său printr-o mimică expresivă. Și reciproca a fost valabilă. De la 2-5 în tie-break, Thiem a ajuns în situația de a avea set în față! Evident, spaniolul a încercat să recupereze, este parte din filosofia lui să facă asta când adversarul este pe val, astfel că a reușit primul break din meci. Să spun că Thiem a recuperat break-ul ar fi prea simplu, ar trebui văzut ce s-a întâmplat. Schimburi ireale de mingi, de nu știai cine conduce punctul și cine se apără, era un carusel continuu. Astfel, punctul culminant a fost depășit de la sine, ca și cum era firesc ca Rafa să salveze 3 mingi de meci la rând! E drept, s-a întâmplat pe serviciul său, așa că s-a ajuns iarăși la tie-break. Funcționează tradiția? Așa se pare, din moment ce austriacul a dus mai departe șirul impresionant de victorii la tie-break împotriva spaniolului. Asta înseamnă că Thiem a căpătat conștiința valorii, că nu se mai emoționează în fața corifeilor. Acel US Open de acum două luni, câștigat pe brânci, i-a conferit liniștea de a contracara orice adversar. Abia aștept să văd un meci Thiem-Djokovic la acest Turneu al Campionilor, în orice fază ar hotărî jocul rezultatelor să se întâmple. Sigur, un clasic Nadal-Djokovic ar bate orice, mai ales după ce s-a întâmplat la Open-ul francez.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Meciul anului.
 Vizualizări articol: 1110 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Meciul anului5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei