Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 oct 2020 - Anul XXV, nr. 247 (7552)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Ședință

Gheorghe Fron a depus jurământul pentru al treilea mandat consecutiv de primar în Cornu Luncii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Primarul din Cornu Luncii, Gheorghe Fron, a depus, luni, jurământul pentru cel de-al treilea mandat consecutiv. Depunerea jurământului a avut loc în cadrul ședinței de constituire a Consiliului Local Cornu Luncii, care a avut loc în prezența subprefectului județului Suceava, Daniel Prorociuc. Gheorghe Fron a fost reales primar din partea PSD cu 2.303 din cele 2.870 de voturi valabil exprimate, respectiv 80,24%.

În urma alegerilor de la finalul lunii trecute, noul Consiliu Local este format din 11 consilieri ai PSD și patru de la PNL. După depunerea jurământului, Fron a ținut să le mulțumească alegătorilor din comuna Cornu Luncii care s-au prezentat la urne, indiferent cu cine au votat, el dând asigurări că îi va reprezenta cu cinste în următorii patru ani. „Astăzi este o zi importantă pentru comuna Cornu Luncii. Este o zi importantă pentru noi, cei prezenți aici, validarea noastră în calitate de primar și de consilier pentru un mandat de patru ani. Vreau să mulțumim tuturor votanților din comuna Cornu Luncii care și-au făcut datoria și ne-au trimis să muncim și să îi reprezentăm cu cinste pentru următorii patru ani”, a spus Gheorghe Fron. El a subliniat că așa cum a promis și în campania electorală „ne vom duce mai departe modernizarea și dezvoltarea comunei Cornu Luncii, vom continua lucrurile începute și așa cum știți comuna noastră este comuna cu cele mai multe proiecte din România, este o comună care se dezvoltă accelerat. Am pus accentul pe lucrurile cele mai importante: este vorba de școală, biserică și de familie. Copiii, adulții să aibă locuri de muncă și grija față de bătrâni”.

Primarul din Cornu Luncii a declarat că obiectivele pentru următorii patru ani sunt asfaltarea tuturor străzilor din comună, extinderea rețelelor de apă și canalizare și a rețelei de gaz metan în toate cele nouă sate ale comunei. „Sunt lucruri mărețe, sunt lucruri deosebite, sunt lucruri care poate unii nici nu le-au visat. Chiar și în acest cadru, aici unde am fost primiți foarte frumos, arată că comuna noastră este pe un drum foarte bun. Și din nou țin să precizez că în acești patru ani de zile ne vom duce la îndeplinire absolut toate obiectivele și tot ceea ce locuitorii comunei Cornu Luncii își doresc. Vreau să îi felicit pe toți consilierii, de la toate partidele. Astăzi a fost o ședință solemnă foarte frumoasă. Așa să ne ajute Dumnezeu”, a încheiat Gheorghe Fron.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Fron a depus jurământul pentru al treilea mandat consecutiv de primar în Cornu Luncii.
 Vizualizări articol: 1430 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gheorghe Fron a depus jurământul pentru al treilea mandat consecutiv de primar în Cornu Luncii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei