Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 oct 2020 - Anul XXV, nr. 247 (7552)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Agresiune

Și-a bătut soția în plină stradă și s-a ales cu un ordin de protecție

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii au emis pe numele unui bărbat de 51 de ani, din municipiul Rădăuți, un ordin provizoriu de protecție pentru 5 zile, după ce acesta și-a snopit soția în bătaie în centrul orașului.

Polițiștii din Rădăuți au fost anunțați duminică la prânz că o femeie este agresată de un bărbat în centrul municipiului Rădăuți. Cercetările demarate de polițiști aveau să stabilească faptul că în timp ce se afla cu soția pe o stradă din centrul municipiului, Dănuț S., de 51 de ani, din localitate, nemulțumit de felul în care soția sa gospodărește locuința comună, a lovit-o de mai multe ori cu palmele peste față. Femeia a reușit să fugă și s-a ascuns pe străzile orașului, iar după circa două ore a fost găsită de către polițiști într-o anexă a gospodăriei, unde înfricoșată se ascundea de soțul agresiv.

Întrucât femeia avea urme vizibile de violență pe față, i s-a propus solicitarea unui echipaj al ambulanței pentru a fi transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale, însă femeia a refuzat. În urma completării formularului de risc de către polițiști, a reieșit existenţa riscului iminent asupra vieţii, integrităţii fizice ori asupra libertăţii femeii de 51 de ani, aceasta solicitând emiterea unui ordin de protecție provizoriu. Față de Dănuț S. a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile, până la reglementarea de emitere în instanță a unui ordin de protecție. Pe numele bărbatului a fost întocmit și un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”violență în familie”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Și-a bătut soția în plină stradă și s-a ales cu un ordin de protecție.
 Vizualizări articol: 1074 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Și-a bătut soția în plină stradă și s-a ales cu un ordin de protecție5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei