Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 oct 2020 - Anul XXV, nr. 247 (7552)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Statistică

Aproape jumătate dintre profesorii din municipiul Suceava s-au testat pentru Covid

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Campania de testare RT-PCR a angajaților din școlile și grădinițele din municipiul Suceava, inițiată și finanțată de primărie cu scopul de a depista şi a izola cadrele didactice și personalul auxiliar infectate cu noul coronavirus, în special persoanele asimptomatice, a convins până acum aproape 1.000 de persoane să se testeze.

Conform datelor existente, până la data de 16 octombrie au efectuat testul pentru Covid 952 de angajați din unitățile școlare din municipiul reședință de județ, dintr-un total de 1.911. Dintre cei care s-au testat, 23 au avut rezultat pozitiv, deci aveau SARS-CoV-2.

Prin programul finanțat de Primăria Suceava, ca număr, cei mai mulți angajați din școli s-au testat la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, 119 din 132. Ca proporție a celor care s-au testat, din numărul total, cel mai bine stau câteva grădinițe: s-au testat toți angajații la „Gulliver” (70 de angajați); „1-2-3” (28), „Prichindel” (47), „Țăndărică” (20). La Grădinița Obcini s-au testat 15 din 17 angajați, iar la „Așchiuță”, 38 din 42 de angajați.

La școli gimnaziale, s-a testat tot personalul didactic și nedidactic la Școala Gimnazială Nr. 1 și majoritatea angajaților de la Școala Gimnazială Nr. 4, Școala Gimnazială „Jean Bart”, Școala Gimnazială Nr. 8. La licee, s-au testat majoritatea profesorilor și a celor din rândul personalului auxiliar la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară și la Colegiul Național „Petru Rareș”. De asemenea, s-au testat toți angajații și la Școala Postliceală Sanitară.

Un număr mic de cadre didactice și personal auxiliar s-a testat prin programul primăriei la școli precum Gimnazială Nr. 3, „Gr. G. Voievod”, „Ion Creangă”, Gimnazială Nr. 10, „Miron Costin”, colegiile „Al. I. Cuza”, „Petru Mușat”, „Samoil Isopescu”, „Dimitrie Cantemir”, „Ciprian Porumbescu”, „Spiru Haret”, Liceul Sportiv, „Ștefan cel Mare” și la Seminarul Teologic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape jumătate dintre profesorii din municipiul Suceava s-au testat pentru Covid.
 Vizualizări articol: 1577 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Aproape jumătate dintre profesorii din municipiul Suceava s-au testat pentru Covid5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei