Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 oct 2020 - Anul XXV, nr. 247 (7552)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fără permis

Doi bărbați răniți, după ce unul dintre ei a condus băut mopedul cu care s-au răsturnat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi bărbați au ajuns la spital cu traumatisme la cap, după ce cel care conducea mopedul pe care se aflau cei doi a pierdut controlul vehiculului și s-a răsturnat în șanț.

Accidentul s-a petrecut duminică la prânz, în comuna Ostra, în timp ce un bărbat de 40 de ani, din localitate, conducea un moped pe strada Grădiniței din localitate, având în spatele lui ca pasager un bărbat de 78 de ani, din localitate.

La un moment dat, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi a consumului de alcool, a pierdut controlul asupra direcţiei, mopedul a părăsit șoseaua și a intrat în șanțul din partea stângă a direcției de mers.

În urma impactului ambii ocupanți ai mopedului au fost răniți, pasagerul de 78 de ani ajungând la spitalul din Gura Humorului, unde i s-a stabilit diagnosticul de traumatism cranio-cerebral deschis. El a fost transferat cu o ambulanță la Spitalul Județean Suceava, pentru investigații suplimentare. După producerea accidentului, Ilie F., bărbatul de 40 de ani care condusese mopedul, a părăsit locul accidentului, fiind găsit de polițiști acasă. Acesta a fost transportat de asemenea la spital, unde medicii au constatat că suferise un traumatism cranio-facial și prezenta un etilism acut. El nu a putut fi verificat cu etilotestul din cauza stării de sănătate, însă i-au fost recoltate probe de sânge cu ajutorul cărora se va stabili alcoolemia. În urma verificării bazelor de date s-a stabilit că acesta nu posedă un permis de conducere, el fiind cercetat penal pentru infracțiunile de ”conducerea unui vehicul fără permis” și ”vătămare corporală din culpă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi bărbați răniți, după ce unul dintre ei a condus băut mopedul cu care s-au răsturnat.
 Vizualizări articol: 942 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Doi bărbați răniți, după ce unul dintre ei a condus băut mopedul cu care s-au răsturnat5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei