Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 aug 2020 - Anul XXV, nr. 201 (7506)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pana de curent din București îți arată de ce ar fi bine să îți cumperi un generator electric

În viață, există și situații neprevăzute, care ne pot afecta în diverse moduri stilul de viață sau ne pot priva de nevoi de bază pentru existența de zi cu zi. Să luăm de pildă oscilațiile sau întreruperile de curent, care pot fi adevărate bătăi de cap, nu numai când ni se întâmplă acasă, ci și într-o eventuală activitate comercială.

Avem și cazuri concrete din ultimele zile. În București, cartierele Drumul Taberei, Militari, Rahova, Giulești, Crângași, Gara de Nord, Victoriei, Ion Mihalache, Domenii, Aviatorilor și Bucureștii noi au fost afectate de o pană de curent. Acest lucru se întâmpla pe 7 august, în jurul orei 13, chiar și Palatul Victoriei fiind afectat de pana de curent ce a durat aproximativ 30 de minute. Avaria Transelectrica a luat pe nepregătite o parte considerabilă a Capitalei.

Cu toate acestea, astfel de situații neprevăzute își găsesc soluția relativ repede. În cazul penelor de curent sau a întreruperilor frecvente, un generator electric de curent poate fi cu adevărat salvator.

Generatorul electric transformă energia mecanică în energie electrică și poate fi de mai multe feluri, cu baterie sau cu combustibil, fix sau portabil, monofazice sau trifazice etc.

Ușor de achiziționat, instalat și utilizat, un generator electric are multiple avantaje atunci când vine vorba de a preîntâmpina situațiile neplăcute cu privire la curentul electric.

Un prim avantaj este că împiedică aparatele electrice să se deterioreze atunci când se întrerupe curentul electric. De la mâncarea din frigider şi până la aparatele electrocasnice care au fost surprinse de căderea de curent sau un hidrofor casnic, ce are nevoie de o activitate continuă, toate pot fi afectate de lipsa curentului. Cauzele unor întreruperi de alimentare cu electricitate pot fi diferite, de la furtuni sau ninsori agresive, daune la tabloul electric local şi până la revizii anunţate sau accidente în zona în care se află casa ta. Un generator electric care să intre în funcțiune imediat ce alimentarea cu energie electrică din sistem a fost întreruptă previne, așadar, deteriorarea aparatelor electrocasnice sau electrice dintr-o gospodărie.

 

Oferte Generator Electric

Un alt avantaj al unui generator electric este viteza sa de răspuns. Odată pornit, generatorul începe să îţi alimenteze casa în doar câteva minute. Un astfel de generator poate avea o autonomie de până la 13 ore.  După cum am menționat anterior, un generator electric nu este deloc dificil de folosit. Un astfel de utilaj pentru casă poate fi pornit la sfoară sau cheie sau poate fi dotat cu un tablou automatizat. Oricare dintre aceste variante este uşor de manevrat şi nu implică mult timp. Pentru mai multe activităţi, poţi alege un generator echipat cu un aparat de sudură, care nu îţi va ridica probleme, atunci când îl manevrezi.

Un generator electric nu depinde nici de anotimpuri sau de temperaturi. Cu alte cuvinte, acesta poate fi folosit oricând, atâta timp cât este ferit de umiditate. Astfel, indiferent dacă electricitatea este întreruptă iarna sau vara, ziua ori noaptea, poţi porni şi realimenta, cu ajutorul generatorului, fără niciun fel de piedici. În plus, dacă ai nevoie să întreţii o clădire industrială sau comercială, poţi apela la un model de generator electric puternic, dotat cu baterie. Generatoarele cu motor trifazic sunt dedicat folosirii intense şi sunt rezistente.

Una dintre veștile care probabil te vor surprinde este că un generator electric nu are nevoie de mentenanță specială. Atâta timp cât nu depozitezi benzina sau motorina în rezervor şi te asiguri că îl foloseşti conform instrucțiunilor, nu este nevoie să soliciți ajutorul specialiştilor pentru verificarea acestuia. Generatorul poate fi o necesitate pentru casă şi clădiri comerciale, dar şi un ajutor de nădejde, atunci când ai de a face cu posibilele situaţii în care depinzi de aparatură electrică, însă alimentarea a fost întreruptă. De asemenea, vei avea un scut împotriva manifestărilor meteorologice agresive şi nu vei fi nevoit să stai în casă în frig sau pe întuneric.

 

Oferte Electric Generator

În fine, un generator electric nu este scump. În comerț, se găsesc generatoare cu prețuri pornind de la câteva sute de lei, putând ajunge, pentru cele mai puternice și mai mari, la câteva mii de lei, totul depinzând de puterea acestuia, de modul de alimentare, dacă e fix sau mobil, dacă e automatizat sau nu etc.

Pentru o gospodărie normală, însă, nu ai nevoie de cine știe ce model super avansat. Un generator electric pe benzină, cu stabilizator de tensiune și cu o autonomie de 8-10 ore, ar trebui să-ți fie suficient.

Dincolo de haina politică pe care orice avarie din București o îmbracă, realitatea este cât se poate de simplă: fluctuațiile dăunează semnificativ electronicelor și electrocasnicelor din casa ta. Ai posibilitatea ca până când se va fi găsit un vinovat de serviciu, toate produsele importante să fie deja protejate de un generator electric accesibil, ușor de instalat și ușor de întreținut.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pana de curent din București îți arată de ce ar fi bine să îți cumperi un generator electric.
 Vizualizări articol: 1111 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Pana de curent din București îți arată de ce ar fi bine să îți cumperi un generator electric5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei