Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 aug 2020 - Anul XXV, nr. 201 (7506)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Trei localități din județul Suceava au încă peste 10 cazuri active de Covid-19

Joi, 27 August 2020 (14:17:59)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Județul Suceava are, la acest moment, 347 de cazuri de Covid-19 în evoluție. Distribuția cazurilor pe unități administrativ-teritoriale arată că, din cele 114 unități administrativ-teritoriale, trei localități mai au încă peste zece cazuri în evoluție, una dintre acestea fiind municipiul Suceava.

39 de localități nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 27 au câte un caz, 30 au sub cinci cazuri în evoluție, iar 15 au sub zece cazuri în evoluție, conform informării zilnice de presă transmisă de Prefectura Suceava.

La data de 27 august, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, în județ sunt 4.315 de persoane declarate vindecate.

La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 25 de persoane dintre cele diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 37 persoane declarate vindecate.

Din totalul celor 572 de pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 152 de pacienți sunt diagnosticați cu Covid- 19, 114 pacienți sunt în zona tampon și 306 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid). Din cei 152 de pacienți diagnosticați Covid, 96 de pacienți prezintă forme medii ale bolii, 41 forme ușoare, iar 15 pacienți cu forme grave sunt internați în secția ATI, dintre care zece sunt ventilați mecanic. Este cel mai mare număr de pacienți cu Covid în formă severă ventilați mecanic, din ultimele trei luni.

Spitalul de Urgență Suceava dispune, la această dată, de 316 paturi libere, din care 39 pentru pacienți Covid-19, 188 în sectorul Non-Covid și 89 pentru zona tampon. La unitatea ATI sunt disponibile 6 paturi pentru pacienți non-Covid, 3 paturi pentru pacienți Covid și 26 de ventilatoare, din care 6 pentru pacienți Covid-19.

În Spitalul Municipal Rădăuți sunt internați 76 de pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 4 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Persoanele suspecte Covid-19, internate în zonele tampon, în cazul confirmării infecției cu noul coronavirus sunt declarate pacienți diagnosticați Covid-19, fără a fi influențată statistica în ceea ce privește numărul de internări. 

Numărul total de persoane testate până în prezent este de 42.254, în ultimele 24 de ore fiind testate 461 de persoane.

În carantină sunt 408 persoane care au intrat în contact direct cu persoane sau cel puţin cu o persoană confirmată cu SARS-CoV-2 și care au venit din ţări şi/sau zone cu risc epidemiologic ridicat. De asemenea, în izolare la domiciliu se află 52 de persoane diagnosticate cu virusul SARS-CoV-2 prin testare cu metoda RT-PCR sau cu semne şi simptome sugestive infectării cu virusul SARS-CoV-2.     

În cursul zilei de 26 august a.c., polițiștii au desfășurat activități în context Covid 19, fiind verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse 440 de persoane și 61 de societăți  comerciale. Au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.500 de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și neluarea măsurilor pentru diminuarea impactului riscurilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei localități din județul Suceava au încă peste 10 cazuri active de Covid-19.
 Vizualizări articol: 3376 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Trei localități din județul Suceava au încă peste 10 cazuri active de Covid-191.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei