Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 aug 2020 - Anul XXV, nr. 201 (7506)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dorință de schimbare

Gabriel Ilie Țabrea: ”La Ipotești este nevoie ca autoritatea locală să înțeleagă cetățenii”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Gabriel Ilie Țabrea, candidatul din partea PMP pentru funcția de primar în Ipotești, spune că locuitorii acestei comune nu au în autoritatea locală un partener de dialog serios și corect. De aceea, este de părere că administrația locală din Ipotești, dar și Consiliul Local au nevoie de oameni noi, care să fie implicați efectiv în viața comunității.

”Comuna Ipotești are nevoie ca autoritatea locală să înțeleagă cetățenii și să urmărească interesele comunității pentru dezvoltare. Înființarea la nivelul comunei a unui compartiment de realizare a proiectelor cu fonduri europene și naționale reprezintă o altă prioritate de ordin zero. Prin realizarea unei strategii de dezvoltare pe o perioadă de minimum 10 ani, cu posibilitatea actualizării ei oricând, comuna Ipotești poate deveni un reper pentru întreaga zonă. Nu în ultimul rând, digitalizarea este absolut obligatorie în procesul de modernizare și dezvoltare, iar în acest fel vom crește eficiența în relația cu cetățeanul”, a arătat Gabriel Ilie Țabrea.

Reprezentantul PMP își propune să aducă în centrul atenției cetățeanul și problemele cu care acesta se confruntă, iar consultarea oamenilor din comună, precum și a oamenilor de afaceri urmează să fie una din priorități.

”Reabilitarea rețelelor de utilități, respectiv apă, canalizare, energie electrică, este vitală deoarece se demonstrează a fi subdimensionate față de creșterea demografică din comuna Ipotești. Realizarea de parcuri și de locuri de agrement pentru petrecerea timpului liber, ca modalitate de creștere economică, ținând cont de faptul că suntem în apropierea Sucevei, și aceasta trebuie fructificată financiar”, a mai menționat Gabriel Ilie Țabrea.

Acesta spune că s-a alăturat PMP pentru că a găsit aici o echipă care i-a pus la dispoziție experiența, libertatea, încrederea, resursele, dar mai ales acei oameni care sunt promotorii schimbării în bine. ”A fost o decizie inspirată și pot spune cu mâna pe inimă că prin ceea ce reprezintă familia PMP mă obligă la succes. Prin oamenii care alcătuiesc echipa PMP Ipotești ne dorim să îmbinăm tradiția cu modernul; tradiția care poate să renască prin meșteșuguri practicate în diverse forme și modernul care poate sprijini dezvoltarea prin afaceri ce pot fi create pentru locuitorii comunei. Pe lângă echipa PMP, alături de noi va veni și o echipă de specialiști, <copii ai comunei> care abia așteaptă să pună umărul la dezvoltarea comunei în următoarea perioadă”, a mai spus candidatul PMP la Primăria Ipotești.

Gabriel Ilie Țabrea este absolvent a două facultăți, Teologie și Științe Economice, este căsătorit și are doi copii. Crede că performanța pe care a demonstrat-o în domeniul privat îl va ajuta în această nouă provocare, iar rigurozitatea și disciplina dobândită din sistemul bancar vor fi factori determinanți în ceea ce își doresc toți oamenii din Ipotești: modernizarea pe baze reale a comunei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gabriel Ilie Țabrea: ”La Ipotești este nevoie ca autoritatea locală să înțeleagă cetățenii”.
 Vizualizări articol: 1862 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Gabriel Ilie Țabrea: ”La Ipotești este nevoie ca autoritatea locală să înțeleagă cetățenii”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei