Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 aug 2020 - Anul XXV, nr. 201 (7506)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Inedit

Primarul în funcție și sora acestuia, contracandidați la Primăria Ostra

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comuna Ostra se află într-o situație inedită în contextul alegerilor locale de luna viitoare, după ce Gabriela Sadoschi, sora actualului primar, Ioan Oros, care va candida pentru un nou mandat din partea PNL, a decis să candideze și ea pentru funcția de primar, din partea PSD. Între cei doi frați este o diferență de vârstă de 10 ani, Gabriela fiind mai tânără.

Primarul Oros, care a câștigat precedentele alegeri cu 93,47% candidând din partea PSD, a declarat că vede candidatura surorii sale drept „o răzbunare din partea PSD” deoarece la aceste alegeri el a trecut în tabăra liberalilor. Despre sora sa, Ioan Oros a declarat că „va rămâne în istoria comunei ca sora care și-a înjunghiat fratele pe la spate”. „Sângele apă nu se face, dar uite că la ea se face”, a mai spus actualul primar.

De cealaltă parte, Gabriela Sadoschi a declarat că „eu lupt împotriva omului politic, nu a fratelui meu”. „Nu este ceva personal, îmi iubesc fratele la fel de mult, dar vreau să mă implic în politică și știu că pot să o fac”, a afirmat sora primarului. Ea a spus că a revenit în comună în urmă cu doi ani, după 17 ani petrecuți în Spania, și-a deschis aici propria afacere – un restaurant deschis în ianuarie și închis în martie, din cauza pandemiei - și consideră necesar ca cei reveniți din diaspora să se implice în politică. „Toată lumea spune că PSD este o problemă. Păi dacă este așa, haideți să intrăm mai mulți în partid și să-l schimbăm, să-l facem așa cum ne dorim să fie un partid social-democrat. În politică trebuie să vină oameni noi, cu suflu nou, cu idealuri”, a afirmat Gabriela Sadoschi. Femeia a precizat că deocamdată nu este membru PSD, este doar susținută de această formațiune politică, dar că va deveni membru „când PSD mă va convinge că apără valorile social-democrate”. Dacă acest lucru se va întâmpla până la alegeri sau după aceea, Gabriela Sadoschi a spus că este prematur să se pronunțe.

Menționăm că fratele său, Ioan Oros, candidează acum pentru al treilea mandat de primar la Ostra. Primul mandat l-a câștigat în 2012, din partea USL (PNL), apoi în 2014 a trecut de la PNL la PSD, după „Ordonanța Dragnea”, care a permis primarilor să schimbe partidul fără a pierde mandatul, în 2016 a candidat din partea PSD și a obținut cel mai mare scor din județ, iar acum a revenit la PNL și este convins că va câștiga.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul în funcție și sora acestuia, contracandidați la Primăria Ostra.
 Vizualizări articol: 4465 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Primarul în funcție și sora acestuia, contracandidați la Primăria Ostra1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei