Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 aug 2020 - Anul XXV, nr. 201 (7506)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Femeie terorizată de un vecin care i-a spart ușa de la casă cu un topor

Joi, 27 August 2020 (15:23:04)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Caz delicat în satul Știrbăț, comuna Udești, unde un bărbat și-a atacat o vecină cu toporul și i-a spart ușa și geamul de la casă, iar primii polițiști ajunși la fața locului au fost nevoiți să solicite prezența unei grupe de luptători de la Serviciul Acțiuni Speciale pentru ca atacatorul să poată fi imobilizat. 

Miercuri dimineață, în jur de ora 10.00, Secția 2 de Poliție Ipotești a fost sesizată de o femeie în vârstă de 69 de ani, din satul Știrbăț, comuna Udești, care a cerut disperată ajutor. Ea a relatat că un vecin a intrat în curtea casei sale având un topor în mână. La vederea acestuia, femeie a intrat în casă și a închis ușa cu cheia din interior, după care atacatorul a început să dea cu toporul în uşa de acces de tip termopan. El a distrus ochiurile de geam, cât şi panelul din PVC al uşii, și, mai grav, a băgat spaima în femeia în vârstă de 69 de ani.

Agresorul, Gheorghe B., a plecat apoi spre casa sa, unde a fost găsit de echipajul de poliție solicitat la fața locului. Polițiștii din echipaj au constatat că acesta se manifesta violent și era periculos, astfel că au decis să solicite întăriri. După intervenția ”mascaților” de la Acțiuni Speciale, antrenați pentru astfel de situații complicate, bărbatul a fost imobilizat, încătuşat și dus la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean, pentru a fi evaluat și pus sub tratament, dacă este cazul.

Polițiștii de la Secția Rurală Ipotești au deschis dosar penal pentru infracțiunile de distrugere și violare de domiciliu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeie terorizată de un vecin care i-a spart ușa de la casă cu un topor.
 Vizualizări articol: 1461 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Femeie terorizată de un vecin care i-a spart ușa de la casă cu un topor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei