Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 aug 2020 - Anul XXV, nr. 201 (7506)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infrastructură

Consiliul Județean Suceava va coordona proiectele pentru construcția de șosele de centură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că instituția pe care o conduce își va asuma coordonarea proiectelor pentru construcția de șosele de centură în mai multe localități urbane. Gheorghe Flutur a spus că în acest sens a promovat un proiect prin care sunt inițiate demersurile de implementare a proiectelor de infrastructură de transport rutier de natura variantelor ocolitoare, cu finanțare din fonduri europene în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare.

„Este o inițiativă care înseamnă asumare de răspundere de către Consiliul Judeţean Suceava pentru aceste investiții”, a precizat Flutur. El a arătat că este vorba despre realizarea centurilor de la Suceava și Fălticeni, dar și a celor din Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei, aferente autostrăzii A7 (Siret – Suceava – Pașcani - București) și Autostrăzii Nordului (Suceava – Bistrița – Dej - Baia Mare - Satu Mare).

Gheorghe Flutur a adăugat că săptămâna viitoare o echipă condusă de vicepreședintele CJ Suceava Viorel Seredenciuc se va deplasa la Ministerul Fondurilor Europene și la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor pentru a depune documentele de înființare a unei unități de implementare pentru proiectele de șosele de centură. Președintele CJ Suceava a amintit că prin Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 101/2020 au fost adoptate măsuri pentru implementarea proiectelor cu finanțare din fonduri europene în vederea evitării riscului de dezangajare pentru perioada de programare 2014-2020.

 

Flutur: „Sper să audă și domnul Ioan Stan de la PSD despre această inițiativă foarte importantă pentru dezvoltarea județului”

Gheorghe Flutur a precizat că autoritățile publice locale interesate în dezvoltarea proiectelor de infrastructură rutieră pot depune la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor propuneri de proiecte de infrastructură rutieră cu urmărirea pașilor prevăzuți în Ghidul pentru aplicarea prevederilor OUG nr. 101/2020 și OUG nr.88/2020 elaborat de Ministerul Fondurilor Europene și Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor. „Este încă o inițiativă foarte importantă pentru dezvoltarea județului Suceava. Și sper să audă și domnul Ioan Stan de la PSD Suceava, care de un timp se ocupă de trimis comunicate de presă prin care critică realizările Consiliului Judeţean Suceava. Trimite comunicate de presă. Ce altceva ar putea să mai facă? Se vede că a pierdut partidul din mână. În ultima perioadă, lansarea candidaților PSD fiind cel mai bun exemplu, face ce face și <trage în jos> candidații propriului partid. Este mereu, greu de înțeles, împotriva proiectelor de dezvoltare a județului. Posibil că se trezește de dimineață cu o invidie dacă vede că se fac lucruri bune în județ. Sunt convins că electoratul sucevean îi va spune în această toamnă ce ar fi mai bine să facă, pentru mai mult timp de aici în colo”, a declarat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consiliul Județean Suceava va coordona proiectele pentru construcția de șosele de centură.
 Vizualizări articol: 1071 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Consiliul Județean Suceava va coordona proiectele pentru construcția de șosele de centură0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei