Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 iul 2020 - Anul XXV, nr. 170 (7475)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Accesoriile OnePlus - disponibile oficial în România prin intermediul GSMnet

One Plus Technology, denumit în mod obișnuit OnePlus, este un producător de smartphone-uri și accesorii pentru cu sediul în Shenzhen, Guangdong, China. Încă din 2013 și până în prezent își pune la dispoziție produsele pentru 34 de țări și regiuni din întreaga lume.

Cu toate că nu a pornit la drum cu tehnologii noi, proprii, folosind astfel ceea ce companii precum Allview, Evolio sau E-Boda folosesc la bază, OnePlusse pare că se bucură de o mare popularitate. Așa se face că într-un timp foarte scurt a devenit un producător extrem de admirat și în România, iar GSMnet a contribuit la acest lucru.

 

OnePlus în România - de unde a început totul

După cum s-a enunțat și anterior, OnePlus este o companie-furnizor pentru 34 de țări, iar unicul său scop este ascensiunea neîntreruptă. Într-o perioadă destul de lungă de timp, OnePlus a primit doar critici cu privire la faptul că nu își focusează atenția și asupra publicului european.

Pentru a-și răscumpăra greșeala, OnePlus a hotărât să dea start unor colaborări de lungă durată cu firme ce ocupă un loc fruntaș în topul celor ce activează pe piața distribuției de piese și accesorii gsm. În acest fel, prin intermediul Mobiparts SRL, GSMnet.ro este o platformă prin care OnePlus a horatat să își expună produsele.

Acum, la un click distanță: https://www.gsmnet.ro/oneplus, publicul român poate intra în contact cu o categorie vastă de accesorii pentru modele diverse de smartphone-uri OnePlus. Mereu actualizată, cu stocuri ce surprind pe oricine, categoria de produse pentru OnePlus de la GSMnet conține accesorii cu prețuri pliabile întocmai pe orice buget, extrem de accesibile.

 

Ce accesorii OnePlus se regăsesc pe GSMnet.ro?

Pentru ca întreaga perioadă de navigare pe GSMnet.ro să fie una plăcută, echipa a creat un filtru de căutare bine pus la punct. În acest fel, orice utilizator de OnePlus poate intra în posesia produsului dorit cu minim de efort.

Mai exact, cei interesați regăsesc la GSMnet huse pentru diverse modele de OnePlus, încărcătoare, handsfree-uri și căști, cabluri și adaptori, handsfree-uri Bluetooth, display-uri și touchscreen-uri, dar și piese variate de schimb.

Accesând magazinul online GSMnet.ro, publicul român poate beneficia și de anumite reduceri la accesoriul dorit. Un alt avantaj uriaș este transportul gratuit aferent unora dintre accesoriile marca OnePlus. Să nu mai vorbim că tot ce înseamnă calitate este deja inclus în prețul achiziției, calitate oferită chiar de producător, având în vedere că GSMnet este distribuitor oficial de accesorii OnePlus în România.

 

Unde va ajunge OnePlus în timp

Scopul celor de la OnePlus este să își expună produsele înalt calitative, dar și accesoriile oriunde în lume. Astfel, având în vedere prețul accesibil, atât în ceea ce privește smartphone-urile, cât și accesoriile, scopul este doar la un pas distanță de realizare.

În majoritatea țărilor, OnePlus a devenit un reper la capitolul smartphone accesibil si calitativ.

Pentru a vizualiza întreaga gamă de accesorii pentru OnePlus publicul român este invitat să viziteze magazinul online GSMnet.ro.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accesoriile OnePlus - disponibile oficial în România prin intermediul GSMnet.
 Vizualizări articol: 1079 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Accesoriile OnePlus - disponibile oficial în România prin intermediul GSMnet0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei