Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 iul 2020 - Anul XXV, nr. 170 (7475)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Cristiano și Ciro schimbă prefixul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lazio a căzut brusc și iremediabil. Luni seară trebuia să fie derby-ul de clasament cu Juventus, a și fost, doar că meciul nu-și mai putea justifica titulatura. Băieții lui Simone Inzaghi au tras de ei ca să se ridice cât de cât la nivelul campioanei prezente și viitoare. Nu-i vorbă, nici torinezii nu mai zburdau în ritmul de acum câteva etape, dacă nu era Dybala mai fâșneț, partida cădea în mediocritate. Unde mai pui că argentinianul era inițial rezervă, doar că la încălzire s-a accidentat Higuain, astfel că Dybala a intrat subit în locul compatriotului său! De asemenea, a contat și foamea nepotolită de goluri și recorduri a lui Ronaldo. Îl iubesc penalty-urile, ceva de speriat, mai ales alea obținute din șuturi în mâinile fundașilor! Iar bucuria sa pentru un gol oarecare, marcat cu poarta goală, este narcisistă, dar până la urmă amuzantă. Ritmul său de un gol pe meci, dublat tocmai cu Lazio, unde joacă rivalul său la titlul de golgeter, i-a asigurat o recuperare destul de neașteptată în această cursă. Să fii golgeter în Serie A nu-i treabă ușoară, CR7 s-a putut convinge de asta în primul sezon, atunci când n-a prins nici măcar podiumul, situându-se în spatele lui Quagliarella, Zapata și Piatek. 2019-2020 părea ceva mai bun, dar tot fixat în spatele unui atacant cu sezon de excepție, de data asta Ciro Immobile. Numai că lazialul a fost tras în jos de acest colaps colectiv, fiindcă evoluțiile lui mi s-au părut în continuare consistente, doar că nu-l mai ajuta echipa. S-a văzut asta inclusiv cu Juve. Aproape din nimic și-a făcut rost de un penalty, cam la fel a fost și cu șutul acela în bară, expediat de departe. Cum-necum, Immobile a împiedicat predarea simbolică a ștafetei chiar în meciul direct, astfel că acum cei doi rivali sunt umăr lângă umăr la cota 30. E singurul lucru care mai merită urmărit în Serie A în astea patru etape rămase.

PS. Închei articolul odată cu visul Rapidului de a continua promovările succesive, curmat de înfrângerea cu FC Argeș din Regie. Rămâne povestea celor trei penalty-uri de la Ploiești, încă una adăugată la cele strânse din 1923 încoace.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cristiano și Ciro schimbă prefixul.
 Vizualizări articol: 939 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 4 voturi
Cristiano și Ciro schimbă prefixul4.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei