Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 iul 2020 - Anul XXV, nr. 170 (7475)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Flutur către Stan: Trebuie să fii depăşit politic să nu vezi realizările Guvernului şi administraţiei liberale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele liberal al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, continuă să fie penibil şi să se acopere de ridicol în fiecare zi. Gheorghe Flutur a spus că nu se aşteaptă la aplauze din partea PSD, pentru el sau pentru Guvern, însă consideră că „trebuie să fii complet depășit din punct de vedere politic” să nu vezi realizările guvernării și ale administrației liberale. Flutur a spus că altfel nu își explică de ce Ioan Stan critică Guvernul și administrația liberală pentru că s-au alocat 15 milioane de lei Spitalului din Fălticeni, că au început lucrările la magistrala de gaz spre Vatra Dornei, că s-au aprobat deja indicatorii tehnico-economici pentru modernizarea Vămii Siret, că s-a deblocat proiectul apă-canal care a zăcut ani de zile în sertarele guvernării PSD, că au început lucrările la drumurile județene de pe Axa strategică Suceava – Iași, blocată ca urmare a efectelor Ordonanței de Urgență 114, că a crescut de zece ori numărul de pasageri pe Aeroportul International ,,Ștefan cel Mare” Suceava, că s-au modernizat peste 300 de kilometri se drumuri județene în ultimii ani, că a crescut substanțial numărul de turiști în județul Suceava sau pentru că s-au alocat fonduri pentru lucrările pe proiecte guvernamentale pentru toate localitățile, indiferent de culoarea politică a primarilor.

„Decât să invocați <gura lumii>, mai bine să căutați răspunsuri pentru a explica sucevenilor de ce ați îndatorat județul nostru cu peste 80 milioane euro pe proiectul marca PSD Utilități și Mediu, la care sucevenii plătesc rate și dobânzi enorme fără a beneficia de gaz metan, de ce ați prelungit la nesfârșit finalizarea șoselei de centură a Sucevei și multe altele de acest fel. Guvernarea pesedistă a blocat județul Suceava, iar voi ca filială județeană ce ați făcut? Nimic, decât să vă manifestați ca o improvizată unitate turistică de primire pe furiș, de nici ai voștri de la centru nu știau dacă sunt la Sucevița sau în Hunedoara”, i-a mai transmis Gheorghe Flutur lui Ioan Stan.

El a precizat că în „logica” ultimelor ieșiri publice ale social-democraților, nu l-ar mira să vadă chiar și critici la adresa președintelui Klaus Iohannis care a reușit să obțină la recentele negocieri o sumă incredibilă pentru România, respectiv 80 miliarde de euro. Flutur consideră că aceasta este o sumă la care PSD „nici nu putea să viseze”, dat fiind credibilitatea dezastruoasă a acestui partid în Europa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur către Stan: Trebuie să fii depăşit politic să nu vezi realizările Guvernului şi administraţiei liberale.
 Vizualizări articol: 1276 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 8 voturi
Flutur către Stan: Trebuie să fii depăşit politic să nu vezi realizările Guvernului şi administraţiei liberale1.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei