Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 iul 2020 - Anul XXV, nr. 164 (7469)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Orar

Program nou la Serviciul Pașapoarte Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Suceava va prelua cereri de pașaport, în baza programărilor online, în intervalul orar 08.00-20.00, de luni până vineri, începând din data de 14 iulie a.c., conform unui comunicat de presă remis de Prefectura Suceava. 

Conform comunicatului, se menține suspendată activitatea de preluare a cererilor și de eliberare a pașapoartelor simple electronice la punctul de lucru mobil din municipiul Rădăuți.

Persoanelor programate li se solicită să respecte ora de programare pentru a evita așteptarea suplimentară în spațiile destinate publicului.

În cazul în care solicitantul de pașaport nu poate respecta programarea, i se recomandă să utilizeze opțiunea de „anulare rezervare” din e-mailul de confirmare, în vederea disponibilizării poziției ocupate.

În cazul solicitanților aflați în imposibilitatea efectuării unor programări online, se vor realiza analize individuale cu privire la posibilitatea preluării cererilor acestora, în intervale nerezervate prin portalul www.epasapoarte.ro.

O informație importantă pentru solicitanții de pașaport este că ghișeul de trezorerie din incinta Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Suceava nu este funcțional. Plățile aferente taxelor de pașaport se pot achita în numerar la Trezoreria municipiului Suceava (lângă magazinul Bucovina), la oricare oficiu poștal sau la orice agenție CEC Bank. Cei care optează pentru plata online, o pot face în sistem internet banking, prin virament către conturile deschise de fiecare instituție a prefectului. Documentul de plată trebuie să conțină următoarele mențiuni: numele, prenumele și CNP-ul persoanei beneficiare a serviciului solicitat, tipul documentului solicitat, contul IBAN (RO64TREZ591502602X008640-Trezoreria Municipiului Suceava), Codul fiscal și denumirea instituției prefectului județului (CUI: 4244032-Instituția Prefectului-Județul Suceava), unde va fi depusă cererea de eliberare a documentului și suma de plată.

Accesul solicitanților și, după caz, al reprezentanților legali în locațiile serviciilor publice comunitare de pașapoarte în vederea depunerii cererii de eliberare a pașaportului este permis în baza programării online efectuate pe platforma www.epasapoarte.ro și a documentului de identitate, prezentat în original.

Pentru ridicarea pașapoartelor, accesul se face pe baza tichetului eliberat cu ocazia depunerii cererii și a documentului de identitate, în original.

În cazul ridicării pașaportului simplu electronic cetățenilor li se recomandă să opteze pentru expedierea acestuia prin servicii de curierat (cheltuieli de expediție 8 lei+TVA) la adresa de domiciliu/reședință din țară a titularului ori a persoanei care a formulat cererea.

Pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2, cetățenii trebuie să respecte următoarele măsuri de protecție: utilizarea măștilor de protecție; dezinfectarea mâinilor, cât și a echipamentelor utilizate; respectarea măsurilor de distanțare fizică, de cel puţin 1,5 m.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Program nou la Serviciul Pașapoarte Suceava.
 Vizualizări articol: 1603 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Program nou la Serviciul Pașapoarte Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Bomboane de casă cu nuci Se fac ușor, chiar dacă așteptarea între etape durează mai mult, și este aproape ca o joacă de copii ornarea lor. Sunt absolut delicioase și impresionează categoric prezența lor delicată la orice candy bar sau ca simplă tratație dulce oferită... Citeşte