Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 iul 2020 - Anul XXV, nr. 164 (7469)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Noutate

Zona de food court a Iulius Mall Suceava dispune de o terasă cu 20 de mese și o capacitate de 50 de locuri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zona de food courta Iulius Mall Suceava dispune acum de o terasă, unde îți poți petrece timpul liber cu familia, prietenii sau colegii. Cu 20 de mese și o capacitate de 50 de locuri, spațiul special amenajat în aer liber le oferă clienților o experiență culinară inedită prin intermediul locațiilor cu specific internațional. Bucătăria chinezească a restaurantului Manay, delicioasele gogoși de la Donuterie, dar și restaurantele de tip fast food precum: McDonald’s,KFC, Mado, Mesopotamia,Spartan, Yumm și Fryday îi așteaptă pe suceveni în această vară. „Așa cum te-am obișnuit, am creat un spațiu care să se îmbine într-un design unitar şi care invită la recreere. Preparatele sunt achiziționate din interior, în regim to go, și pot fi savurate pe terasă. Consumul de mâncare și băuturi nu este permis în interior.

Contextul s-a schimbat, dar restaurantele din food court și-au păstrat standardele de calitate și gustul. Siguranța ta este pe primul loc, astfel că pe terasă sunt respectate măsurile de distanțare fizică și de protecție, mesele sunt dezinfectate periodic și sunt amplasate la o distanță de cel puțin doi metri, personalul poartă măști și mănuși, iar tu poți împărți masa cu maximum încă trei prieteni și ai la dispoziție facilități pentru igienizarea mâinilor”, susțin reprezentanții Iulius Mall Suceava.

 

Summer Sale

Măsurile de protecție sunt implementate și în mall, unde magazinele vă așteaptă cu Summer Sale. Din grijă pentru clienți, fluxurile de acces s-au reorganizat, la intrare s-au instalat termoscannere pentru monitorizarea temperaturii, dispensere cu dezinfectant și covoare impregnate cu substanțe active, sistemele de ventilație introduc 100% aer proaspăt și în mod frecvent se efectuează acțiuni de dezinfecție generală. Pentru menținerea distanțării fizice, s-a implementat și un sistem de tracking, care permite raportarea densității în timp real, dar și un program video online pentru ca tu să vezi gradul de ocupare în mall și parcare. De asemenea, pentru o bună informare a clienților, pe toate suporturile media sunt afișate recomandările pentru vizitatori, care vizează respectarea măsurilor de siguranță și de distanțare fizică, iar masca de protecție este obligatorie în mall. Lista completă a măsurilor de prevenire este disponibilă pe www.iuliusmall.com/suceava/siguranta/. „Pentru siguranța ta și a celor din jur, îți recomandăm să plătești cu ajutorul cardului, să păstrezi distanța față de ceilalți și să îți iei toate măsurile de protecție”, au completat reprezentanții Iulius Mall.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zona de food court a Iulius Mall Suceava dispune de o terasă cu 20 de mese și o capacitate de 50 de locuri.
 Vizualizări articol: 1051 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zona de food court a Iulius Mall Suceava dispune de o terasă cu 20 de mese și o capacitate de 50 de locuri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Bomboane de casă cu nuci Se fac ușor, chiar dacă așteptarea între etape durează mai mult, și este aproape ca o joacă de copii ornarea lor. Sunt absolut delicioase și impresionează categoric prezența lor delicată la orice candy bar sau ca simplă tratație dulce oferită... Citeşte