Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 iul 2020 - Anul XXV, nr. 164 (7469)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Dinamo cheamă SMURDul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nea Gigi Mulțescu, care pe vremuri a stat pe o bancă imaginară la un meci pe care l-am jucat în Cupa Presei, a fost chemat să resusciteze clubul său de suflet. Ce poate să facă un antrenor poreclit SMURD decât să resusciteze? Iar Dinamo chiar poate rezolva o parte a problemei în meciul de mâine, care este restanța cu Chindia. Cu o victorie îi țintuiește pe târgovișteni pe ultimul loc, iar ea (Dinamo) va urca peste Poli Iași, având încă un cartuș de rezervă, restanța cu Hermannstadt. Nu e ca și cum ar rezolva problema retrogradării, dar deja lucrurile s-ar vedea altfel. Academica Clinceni a început și ea s-o ia la vale după alea patru victorii consecutive și uite așa te pomenenști că Dinamo scapă și de baraj! Meșter cârmaciul Negoiță, care de fapt a eșuat pe stânci și l-a salvat mareea. Dar pentru toate astea sunt necesare punctele cu Chindia, o echipă la care s-a dovedit că nu antrenorul a fost problema. Viorel Moldovan a tras cât a putut de un lot modest, chiar cel mai modest din Liga 1. Se poate spune că echipa antrenată acum de Săndoi chiar ocupă locul pe care îl merită. Norocul lui Dinamo, că așa au ajuns ”câinii”, nu pe valoarea lor se bazează, ci pe valoarea scăzută a adversarilor. Cu Poli Iași n-a mers, însă măcar acum îl au pe Mulțescu. Nu contează că e mai împuținat la trup, mintea lucrează, experiența e acolo.

Cu îngăduința dumneavoastră, o să mai aduc puțin vorba despre penalty-uri și regula aia care leagă portarii de glie. Ce s-a întâmplat la Petrolul – Rapid știți deja, inclusiv din această rubrică. Săracul portar rapidist a apărat două șuturi și s-a ales cu două galbene. S-o fi deplasat el vizibil, însă regula se aplica și la câțiva centimetri, existând scuza că dacă ar fi fost chiar atât de puțin, arbitrii puteau închide ochii în lipsa verdictului VAR. La Craiova cu FCSB, deși a fost atenționat de central în ambele rânduri, Vlad a furat și el startul. Degeaba, totuși. Dar am văzut și un portar care s-a străduit și a reușit să-și lase piciorul în spate până în momentul șutului. E vorba de portarul Mallorcăi, la golul lui Ocampos, căci respectarea regulii nu i-a adus și parada salvatoare, ci doar i-a întârziat desprinderea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dinamo cheamă SMURDul.
 Vizualizări articol: 1116 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Dinamo cheamă SMURDul5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Bomboane de casă cu nuci Se fac ușor, chiar dacă așteptarea între etape durează mai mult, și este aproape ca o joacă de copii ornarea lor. Sunt absolut delicioase și impresionează categoric prezența lor delicată la orice candy bar sau ca simplă tratație dulce oferită... Citeşte