Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 iul 2020 - Anul XXV, nr. 157 (7462)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mancaro - Magazinul Instalațiilor, activează pe plan fizic în Burdujeni și Ițcani

La capitolul instalații termice, sanitare și electrice, compania Mancaro, cu site-ul oficial magazinulinstalatiilor.ro, iese în evidență. Vorbim de un brand cu autoritate, brand ce activează pe piața de profil încă din anul 1998. De atunci și până acum își reîmprospătează constant standardele și ofertele, prezentând astfel tuturor celor interesați soluții și servicii de actualitate.

Mancaro se poate lăuda cu un magazin online vast, magazin online ce cuprinde întreaga ofertă de servicii pe care experții în domeniul instalațiilor termine, sanitare și electrice o oferă. În aceeași ordine de idei, pentru publicul din zona Moldovei, în special pentru publicul suceavean, aceeași companie dispune de magazine în două locații cheie ale Sucevei - Burdujeni și Ițcani.

Avantaje multiple pentru suceveni - asistență profesională în cadrul celor două magazine fizice

Recunoscut și sub denumirea de Magazinul Instalatiilor, Mancaro este compus doar din angajați cu o vastă experiență în domeniul instalațiilor. În acest fel, cei ce vizitează cele două magazine fizice din Suceava - Burdujeni și Ițcani - vor beneficia de consultanță profesională din partea personalului.

Marcaro se adresează în special societăților de execuție, dar și persoanelor fizice. Soluțiile sunt aceleași - mereu peste așteptările clienților, la prețuri pliabile pe orice buget. Pe lângă ofertele din domeniul instalațiilor termice, sanitare și electrice, Marcaro oferă și soluții ce privesc:

  • Panourile solare;

  • Accesoriile pentru grădină;

  • Centralele și cazanele;

  • Radiatoarele și încălzirea prin pardoseală;

  • Produsele de pompare a apei: hidrofoare sau pompe submersibile;

  • Elementele de fixare, alături de elementele de feronerie;

  • O gama extinsă de scule și unelte.

Cei de la Marcaro nu se opresc aici: din cadrul magazinelor fizice, aceștia le pot oferi sucevenilor și produse de uz casnic, dar și vopseluri și chiar adezivi.

Pentru cei aflați cu un pas înaintea anotimpului actual, Marcaro oferă întotdeauna soluții diverse, fără costuri ascunse. Astfel, cei ce caută centrale termice Suceava trebuie să știe că sunt întâmpinați cu recomandări variate la Mancaro, în cele două magazine fizice.

Același lucru se poate spune și despre produsele necesare pe timp de vară. Magazinul Instalațiilor oferă soluții diverse, dar și suport în cadrul magazinelor fizice pentru ca alegerea să fie făcută conform cu necesitățile celor interesați.

Bineînțeles, echipa de experți în domeniu oferă în același timp și soluții profesionale de instalare și montare a instalațiilor sanitare. Întotdeauna atenți la dorințele clienților, scopul acestora a fost și este în continuare satisfacerea tuturor cerințelor prin minim de efort, dar și într-un timp optim.

Reducerile de sezon fac parte din același pachet extins de beneficii cu care persoanele fizice și societățile de execuție sunt întâmpinate. Seriozitatea și promptitudinea sunt la ele acasă în cadrul celor două magazine fizice din Suceava, astfel că și cei mai nepricepuți în domeniu vor fi îndrumați spre alegerile cele mai inspirate.

Întotdeauna preocupată de ceea ce piața cere, echipa Mancaro oferă calitate înainte de toate. Produsele diverse disponibile, soluțiile pentru orice nevoie, dar și suport pe toată perioada colaborării fac din Mancaro un reper pentru suceveni și publicul din zona de nord a țării la capitolul instalații termice, sanitare și electrice.

Informații despre locațiile exacte ale celor două magazine fizice regăsesc cei interesați în cadrul site-ului oficial - magazinulinstalatiilor.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mancaro - Magazinul Instalațiilor, activează pe plan fizic în Burdujeni și Ițcani.
 Vizualizări articol: 1521 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mancaro - Magazinul Instalațiilor, activează pe plan fizic în Burdujeni și Ițcani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei