Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 iul 2020 - Anul XXV, nr. 157 (7462)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dosar penal

Au ajuns la spital, după ce mopedul pe care circulau s-a răsturnat pe șosea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un moped neînmatriculat condus de un bărbat grăbit s-a răsturnat la ieșirea dintr-o curbă, cel care conducea și o femeie aflată în spate ajungând la spital.

Accidentul s-a petrecut în cursul serii de duminică, aproape de ora 19.00, în timp ce un bărbat de 47 de ani, din comuna Moldovița, conducea un moped neînmatriculat pe DN 176, dinspre satul Rașca spre Moldovița. Pe moped se mai afla în spate o femeie de 36 de ani, iar la un moment dat la ieșirea dintr-o curbă ușoară spre dreapta, din cauza vitezei mari, bărbatul a pierdut controlul direcției, a intrat în coliziune cu bordura trotuarului din partea dreaptă, a rulat cu mopedul pe trotuar, după care s-a dezechilibrat și s-a răsturnat pe carosabil.

În urma impactului cu asfaltul, ambii ocupanți ai mopedului au fost răniți, fiind preluați de un echipaj al ambulanței și transportați la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, pentru a li se acorda îngrijiri medicale.

Conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, ulterior fiindu-i recoltată o mostră biologică de sânge pentru determinarea alcoolemiei.

În urma verificărilor făcute de polițiști și a cercetărilor la locul impactului, pe numele bărbatului de 47 de ani a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat”.

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au ajuns la spital, după ce mopedul pe care circulau s-a răsturnat pe șosea.
 Vizualizări articol: 896 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Au ajuns la spital, după ce mopedul pe care circulau s-a răsturnat pe șosea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei