Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 iul 2020 - Anul XXV, nr. 157 (7462)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Noul calendar

Înscrierile pentru titularizare, în perioada 9-16 iulie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conform noului calendar, candidații la concursul național de ocupare a posturilor didactice din unitățile de învățământ preuniversitar își vor depune dosarele de înscriere pentru titularizare la inspectoratele școlare (sau le pot transmite și electronic), în perioada 9-16 iulie.

Pe 17 iulieare loc afișarea pe site-ul inspectoratelor școlare a datelor de înscriere ale candidaților la concursul național, sesiunea 2020, înregistrate în sistemul informatic; dar şi verificarea și, după caz, corectarea, în sistem informatic, a unor date de înscriere ale candidaților.

În perioada: 17-21 iulie are loc organizarea și desfășurarea, la nivelul Inspectoratului Şcolar, a probelor orale/intensiv/bilingv. „În perioada 17-21 iulie 2020 pot susține probele orale/intensiv/bilingv și cadrele didactice titulare aflate în reducere de activitate nesoluționată, precum și cadrele didactice titulare solicitate pentru detașare în interesul învățământului. Candidații care observă erori în datele de înscriere afișate informează, în scris, prin poștă electronică, inspectoratul școlar în vederea corectării acestora până cel târziu la data de 22 iulie 2020, ora 15:00”, conform edupedu.ro.

Proba scrisă din cadrul acestui concurs de titularizare va avea loc pe 29 iulie 2020, cu respectarea tuturor măsurilor igienico-sanitare în vigoare. Conform www.edu.ro, primele rezultate vor fi afișate pe 4 august. Contestațiile vor fi depuse în perioada 4-5 august, iar pe 11 august vor fi afișate rezultatele finale. „Contestațiile pot fi transmise și prin poștă electronică până la 12:00, în data de 5 august 2020, situație în care candidatul anexează la contestația transmisă și cartea/buletinul/adeverința de identitate. Numărul de înregistrare se comunică candidatului prin poștă electronică și prin afișare pe site-ul inspectoratului școlar”, conform edupedu.ro.

Vă reamintim că din cauza pandemiei de COVID-19 calendarul titularizării a fost suspendat pe 17 iunie, în condițiile în care pe 18 iunie ar fi trebui să înceapă înscrierile pentru acest concurs de angajare în învățământ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Înscrierile pentru titularizare, în perioada 9-16 iulie.
 Vizualizări articol: 1089 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Înscrierile pentru titularizare, în perioada 9-16 iulie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei