Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 iun 2020 - Anul XXV, nr. 137 (7442)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin + video

Mulțumiri publice din partea conducerii Spitalului Suceava pentru toți cei care au donat bani și echipamente

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Managerul Spitalului de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, dr. Anatolii Buzdugan, a transmis, vineri, mulțumiri publice tuturor persoanelor, organizațiilor, fundațiilor, instituțiilor și firmelor care în perioada epidemiei au donat unității medicale echipamente de protecție, aparatură și echipamente medicale, hrană pentru pacienți și bani. Medicul a dat citire listei cu toți cei care au sprijinit spitalul în această perioadă extrem de dificilă și a exprimat recunoștința sa și a întregului personal din cea mai mare unitate medicală din județ pentru susținere.

Dr. Buzdugan a declarat că infecția cu SARS-Cov-2 s-a răspândit „mai mult ca nicăieri în județul Suceava”, care a avut de suferit atât la nivel de populație, cât și ca număr de angajați din spital. Medicul a afirmat că revenirea spitalului la situația actuală, când poate oferi asistență medicală și pentru pacienții non-Covid, „care peste două luni au fost văduviți de asistență medicală de specialitate”, se datorează „eforturilor importante atât din partea societății civile, a persoanelor fizice, asociațiilor, ONG-urilor, fundațiilor, autorităților statului, cât și societății private, care au contribuit generos”.

„Ne exprimăm recunoștința pentru generozitatea și pentru gesturile pe care le-au făcut și care ne-au ajutat să revenim la o activitate apropiată de normal, că până la normalitate este încă un drum lung de parcurs”, a spus managerul Spitalului de Urgență Suceava.

Valoarea donațiilor în materiale și echipamente este de 5,83 milioane de lei, iar a donațiilor în bani, de 2,48 milioane lei. Cele mai substanțiale donații în bunuri au fost făcute de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava – 1,222 milioane lei, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților – 679.000 de lei, Crucea Roșie – 601.000 lei, Episcopia Romano-Catolică Iași - 647.000 lei, Primăria Suceava – 483.000 de lei, Fundația „Mereu aproape” - 248.000 lei.

În bani, cel mai mare donator, cu 1,5 milioane lei, a fost Hidroelectrica.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mulțumiri publice din partea conducerii Spitalului Suceava pentru toți cei care au donat bani și echipamente.
 Vizualizări articol: 1650 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mulțumiri publice din partea conducerii Spitalului Suceava pentru toți cei care au donat bani și echipamente0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei