Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 iun 2020 - Anul XXV, nr. 137 (7442)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Creşte numărul de suceveni vindecaţi de noul coronavirus

Sâmbătă, 13 Iunie 2020 (13:48:51)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectura Suceava a anunţat că numărul persoanelor din judeţ care s-au vindecat de noul coronavirus a ajuns la 3.126. La raportarea de vineri în judeţul Suceava erau 3.072 de persoane care au fost declarate vindecate după ce s-au infectat cu Covid-19. În ultimele 24 de ore cinci persoane diagnosticate cu noul coronavirus au fost internate în spital, iar alte nouă au fost externate. De asemenea, În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați 458 pacienți, dintre care 145 pacienți sunt cu noul Covid-19 și 313 sunt pacienti nonCovid. În secția de Anestezie şi Terapie Intensivă din Spitalul Judeţean sunt internați 13 pacienți, dintre care nouă sunt neventilați și patru necesită ventilare. În Spitalul Municipal Rădăuți sunt internați un 68 de pacienți Covid-19 și opt persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

În cursul zilei de astăzi în județ mai erau două persoane în carantină și 5.515 de persoane în autoizolare. Prefectura Suceava a transmis că persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

Nu în ultimul rând, prefectul județului, Alexandru Moldovan, a amintit că începând cu data de 15 iunie 2020 vor intra în vigoare noi măsuri de relaxare. „Având în vedere că deși numărul de cazuri de îmbolnăviri este în scădere, totuși încă se înregistrează noi cazuri și din păcate noi decese, adresăm cetățenilor un îndemn la respectarea în continuare cu strictețe a regulilor și măsurilor stabilite pentru prevenirea răspândirii Covid- 19 și aplicarea întocmai a recomandărilor specialiștilor epidemiologi. Fiecare dintre noi trebuie să manifeste un comportament responsabil și să conștientizeze că oricare acțiune pe care o întreprinde îi poate afecta pe cei din jur. Trebuie să acționăm împreună pentru respectarea deciziilor autorităților competente, pentru a reuși să depășim această criză”, a declarat Alexandru Moldovan.

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Creşte numărul de suceveni vindecaţi de noul coronavirus.
 Vizualizări articol: 2223 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Creşte numărul de suceveni vindecaţi de noul coronavirus0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei