Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 iun 2020 - Anul XXV, nr. 137 (7442)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Hoți nocturni

Cu căruța, la furat de oi și capre

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru indivizi din Voitinel, din care trei din neamul Beghean, au fost prinși în noaptea de joi spre vineri în timp ce transportau într-o căruță 6 capre și oi pe care le furaseră de la o femeie din Gălănești. Căruța a fost observată de un echipaj al Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, în timp ce efectua serviciul de patrulare şi control trafic rutier pe drumul județean 178F.

În zona localității Voitinel, acolo unde ajunsese căruța, polițiștii i-au cerut celui care o conducea să oprească. Numai că bărbatul care se știa cu musca pe căciulă a încercat să scape cu fuga. La un moment dat a intrat pe o stradă betonată îngustă, iar doi dintre cei care se aflau în căruță au sărit și au fugit în direcții diferite. A fost prins doar cel care conducea căruța, și care le-a povestit apoi polițiștilor și cine erau celelalte persoane.

Hoții au povestit și cum anume au acționat. Ei s-au deplasat într-o zonă izolată, în apropierea luncii râului Suceava, acolo unde se aflau animalele, au desfăcut mai multe scânduri de la gardul împrejmuitor și au sustras din adăpostul de animale cele trei ovine și trei caprine cu care au plecat spre Voitinel. Calul și căruța au fost indisponibilizate, iar un judecător va decide ce se va întâmpla mai departe. Animalele în valoare totală de 5.000 de lei au fost recuperate și predate proprietarului de drept. Cei patru bărbați sunt cercetați acum pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cu căruța, la furat de oi și capre.
 Vizualizări articol: 1773 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cu căruța, la furat de oi și capre0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei