Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 iun 2020 - Anul XXV, nr. 137 (7442)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Punct final

Bărbatul care a înjunghiat mortal un comerciant de la piața Burdujeni, trimis în judecată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mihai Tocilă, bărbatul în vârstă de 34 de ani care la începutul lunii mai l-a înjunghiat mortal pe Mihai Găină, de 65 de ani, un comerciant din Piața Agroalimentară Burdujeni, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. Bărbatul care se află în arest preventiv va fi judecat pentru săvârşirea infracțiunii de„omor”.

Potrivit procurorilor care au efectuat ancheta, Mihai Găină deținea la Piața Burdujeni două tarabe (chioşcuri) unde vindea legume, respectiv obiecte de uz casnic. Între comerciant și agresor a intervenit o înțelegere, în sensul că Mihai Tocilă să aibă grijă de marfa din cele două tarabe după momentul în care activitatea comercială se încheie şi până la sosirea paznicului de noapte al pieţei.

În ziua fatidică de 1 mai 2020, în jurul orei 17:30, cel care se ocupa de administrarea tarabelor și-a terminat treaba. În acel moment, în piaţă a ajuns Mihai Tocilă, iar după circa un sfert de oră a sosit și Mihai Găină împreună cu fiul acestuia. Bărbatul care avea să devină victimă a mers în piață pentru a cumpăra o serie de produse, iar fiul său a rămas în mașină.

”Victima a ajuns la taraba unde mânca inculpatul şi a purtat cu acesta o discuţie în contradictoriu. Această discuţie a degenerat, iar cele două persoane s-au lovit reciproc. Sesizând acest incident fiul victimei s-a deplasat spre taraba respectivă şi a încercat să-i despartă pe cei doi, a reuşit acest lucru, iar în timp ce intenţiona să părăsească împreună cu tatăl său (victima) locul respectiv l-a observat pe inculpat că se apropie de ei, din spate, având două cuţite (unul în fiecare mână), cu unul dintre acestea lovind imediat victima în zona toracică anterioară. La ora 18:05 fiul victimei a apelat dispeceratul 112, solicitând asistenţă medicală de urgenţă pentru tatăl său”, este filmul unei crime care i-a îngrozit pe toți cei prezenți în Piața Burdujeni.

Mihai Găină a fost transportată la spital, unde a fost internat cu diagnosticul „plagă înjunghiată hemitorace drept, hemotorax masiv, stop cardio-respirator”. Cu toate eforturile medicilor, la ora 22:30 a fost constatat decesul.

Medicul legist a efectuat autopsia medico-legală concluzionând că moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat şocului hemoragic prin hemoragie externă şi internă survenită în evoluţia unei plăgi înjunghiate, penetrante toracice cu interesarea lobului mijlociu pulmonar drept şi parţial a peretelui medial al atriului drept.

Dosarul se va soluționa la Tribunalul Suceava, iar procurorii au menționat că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbatul care a înjunghiat mortal un comerciant de la piața Burdujeni, trimis în judecată.
 Vizualizări articol: 1686 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbatul care a înjunghiat mortal un comerciant de la piața Burdujeni, trimis în judecată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei