Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 iun 2020 - Anul XXV, nr. 137 (7442)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Replică

Nistor Tatar către Dumitru Mihalescul: „Se vede că vă plac gospodarii PSD, atâta timp cât veți propune candidat la Primăria Rădăuţi un fost membru PSD”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul din Rădăuţi, Nistor Tatar, i-a transmis deputatului PNL de Suceava Dumitru Mihalescul că prin ultima sa declaraţie publică a demonstrat faptul că îi plac „gospodarii PSD” din moment ce PNL va avea candidat pentru primăria acestui municipiu un fost social-democrat. Afirmaţia lui Nistor Tatar vine după ce Dumitru Mihalescul a spus că primarul din Rădăuţi nu a făcut nimic în ultimii patru ani pentru rădăuţeni. „Nu pot să fiu supărat pe dumneavoastră, și vă spun de ce. Au trecut patru ani de când sunteți în Parlamentul României și aveți zero realizări. Probabil prin ceea ce aţi afirmat v-ați făcut o analiză a celor patru ani de mandat. În urma mea rămân unele realizări, mai mari sau mai mici. Despre dumneavoastră nu putem spune același lucru. Se vede faptul că vă plac gospodarii PSD, atâta timp cât veți propune candidat la primărie un fost membru PSD”, a spus Nistor Tatar.

El a spus că Dumitru Mihalescul a afirmat că la Rădăuţi s-a bătut pasul pe loc în proiectul centurii ocolitoare. „Da! Din primul mandat al domnului Aurel Olărean. Ne amintim că a avut și un mandat în care președintele consiliului județean era domnul Flutur? De ce nu ați făcut centura ocolitoare??? Vreți să vă mai aduc aminte că a venit șeful dumneavoastră, Gheorghe Flutur, și a încercat să convingă constructorul că ar fi mai bine să întrerupă lucrările pentru a fi terminată centura ocolitoare pe fonduri europene? Sunt nervoși cei din PNL că poate fi terminat un asemenea proiect într-un timp mult mai scurt? Vor să terminăm centura ocolitoare peste vreo 10 ani, după modelul centurii ocolitoare a Sucevei?”, l-a întrebat Tatar pe Mihalescul.

Primarul din Rădăuţi a adăugat că deputatul PNL a vorbit şi despre votul favorabil al consilierilor locali pentru investiţiile din Rădăuţi. Nistor Tatar a spus că cei care au votat pentru aceste investiții nu au fost consilierii PNL. Tatar i-a transmis deputatului liberal că singurul proiect pe care l-au votat consilierii PNL, „cu amândouă mâini în aer”, a fost atunci când „au primit ordin de la Consiliul Județean” să crească prețul gunoiul. „De la șeful dumneavoastră, domnul Flutur. În rest, uitați-vă pe înregistrările ședințelor de Consiliu Local. Cu mici excepții, consilierii PNL nu au votat. Este echivalentul unui vot negativ, dacă nu știați. Vorbiți apoi de rețelele de utilități. Am o surpriză pentru dumneavoastră și aici. Dezvoltarea acestor rețele este în sarcina ACET. Nu are să vă vină să credeți, dar ține tot de Consiliul Județean și Gheorghe Flutur. Știți că se vorbește din 2016 despre etapa a doua în ceea ce privește apa și canalul? Din nou, surprize: abia anul acesta a semnat contractul de finanțare! De ce așa târziu? Nu a avut chef? Oamenii așteaptă pixul lui Flutur de patru ani”, i-a mai transmis Nistor Tatar lui Dumitru Mihalescul.

Primarul din Rădăuți l-a sfătuit pe deputatul PNL să se mai gândească la ceea ce a spus față de el. „Este oglinda activității dumneavoastră și a colegilor din PNL! Cu siguranță îmi veți da dreptate când vă veți da seama că v-ați făcut o analiză a mandatului de deputat”, a spus Tatar. El a adăugat că în Rădăuți vor continua lucrările de asfaltare a străzilor, șoseaua de centură va fi finalizată anul acesta. Nistor Tatar și-a exprimat speranța că și Dumitru Mihalescul va face ceva pentru cei care l-au ales. „Umblă vorba că sunt dezamăgiți de activitatea dumneavoastră. Nu în ultimul rând, am observat în toate fotografiile în care luați cuvântul în fața Parlamentului că sala este goală. Mi se pare mie sau și atunci ne mințiți. Sincer, nu am văzut sala plină în nici o fotografie. Probabil ați ținut discursul singurel, pentru încurajare”, a încheiat Nistor Tatar. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nistor Tatar către Dumitru Mihalescul: „Se vede că vă plac gospodarii PSD, atâta timp cât veți propune candidat la Primăria Rădăuţi un fost membru PSD”.
 Vizualizări articol: 2322 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Nistor Tatar către Dumitru Mihalescul: „Se vede că vă plac gospodarii PSD, atâta timp cât veți propune candidat la Primăria Rădăuţi un fost membru PSD”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei