Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 mai 2020 - Anul XXV, nr. 102 (7407)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Zi neagră

A murit după ce a fost călcat de un TAF în timp ce fura arbori împreună cu un amic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Moarte cumplită pentru un bărbat de 52 de ani, din Stulpicani. Vineri la amiază, acesta se afla cu un amic într-o pădure pe raza unui canton silvic ce aparține de Ocolul Silvic Frasin. Amicul trăgea cu TAF-ul material lemnos, iar victima se afla pe tractor și se ținea cu mâna de gratiile geamului din spate. La un moment dat, la o denivelare, bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut și a ajuns sub roata din stânga spate a TAF-ului. Cel care conducea utilajul nu și-a dat seama imediat, ci a continuat să mai ruleze încă 7 metri. După ce a observat că amicul său nu mai era pe TAF a oprit și a coborât să vadă ce s-a întâmplat. Din păcate, era prea târziu pentru a-l ajuta, leziunile din zona capului și corpului dovedindu-se fatale. Echipa medicală de pe ambulanța sosită la fața locului nu a mai putut decât să constate decesul. La fața locului s-a deplasat și o echipă operativă formată din lucrători de poliție din cadrul Biroului Silvic Suceava și de la Garda Forestieră Suceava, care au sesizat și Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Din primele cercetări a rezultat că cei doi au mers în pădure în calitate de persoane fizice, nu erau angajați la nici o societate forestieră, iar acolo nu era deschisă partidă de exploatare. Mai pe scurt, cei doi se aflau la furat de material lemnos, iar  pădurarul de canton a precizat că nu știa despre activitatea ilegală de exploatare. Dosarul penal întocmit vizează infracțiunile de ,,ucidere din culpă”, ,,neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, ,,nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, ,,tăiere fără drept de arbori”, și ,,furt de arbori”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A murit după ce a fost călcat de un TAF în timp ce fura arbori împreună cu un amic.
 Vizualizări articol: 1487 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
A murit după ce a fost călcat de un TAF în timp ce fura arbori împreună cu un amic1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei