Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 mai 2020 - Anul XXV, nr. 102 (7407)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Captură

Țigări de contrabandă de aproape 60.000 de euro, transportate cu drona și cu microbuzul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de frontieră suceveni au capturat, weekendul trecut, aproape 25.000 de pachete de țigări de contrabandă, la Climăuți și la Marginea. Potrivit celor afirmate de ofițerul pentru relații publice de la Poliția de Frontieră Suceava, comisar-șef Ilie Poroch-Serițan, o patrulă de la Sectorul Poliției de Frontieră (PTF) Siret care se afla în misiune pe raza localității Climăuți a sesizat un zgomot produs de un aparat de zbor de mici dimensiuni, specific unei drone, aparat care traversase frontiera din Ucraina în România. Imediat s-a trecut la monitorizarea traseului aparatului de zbor și cercetarea zonei, condiții în care au fost descoperite două colete cu țigări. În urma inventarierii au fost înregistrate 1.250 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de aproximativ 14.600 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării. Polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. Comisar-șef Ilie Poroch-Serițan a mai arătat că sâmbăta trecută, un echipaj de laServiciul Teritorial al  Poliției de Frontieră (STPF) Suceavaa efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea la control unui microbuz  marca Mercedes, pe raza localității Marginea. La observarea patrulei Poliției de Frontieră, șoferul a demarat în trombă, iar oamenii legii au pornit imediat în urmărirea mașinii suspecte. După câteva sute de metri lucrătorii de la graniță au descoperit microbuzul abandonat, iar in interiorul acestuia au observat mai multe colete cu țigări. În urma inventarierii baxurilor au fost contabilizate 22.100 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 258.600 lei. La fel ca și în primul caz, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar țigările au fost ridicate în vederea confiscării.Ofițerul pentru relații publice de la Poliția de Frontieră Suceava a precizat că autoturismul folosit la transportul țigărilor, evaluat la 7.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Poliției de Frontieră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Țigări de contrabandă de aproape 60.000 de euro, transportate cu drona și cu microbuzul.
 Vizualizări articol: 2225 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Țigări de contrabandă de aproape 60.000 de euro, transportate cu drona și cu microbuzul5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei