Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 mai 2020 - Anul XXV, nr. 102 (7407)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Final tragic

Crimă în Piața Burdujeni: cum s-a ajuns de la un schimb de replici la omor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un conflict spontan izbucnit într-o piață publică, deschisă, a degenerat extrem de repede și violent iar o lovitură de cuțit aplicată cu putere a fost suficientă pentru a se ajunge la omor. S-a întâmplat în după-amiaza zilei de 1 mai, în Piața agroalimentară Burdujeni.

Polițiștii au primit un apel la 112 puțin după ora 18.00, un bărbat sesizând că tatăl său a fost înjunghiat în zona pieptului și se află în stare de inconștiență.

Mihai Găină, în vârstă de 65 de ani, a fost preluat de o ambulanță și dus la Spitalul Județean, cu o plagă profundă tăiată, care i-a fost fatală câteva ore mai târziu.

Polițiștii l-au ridicat din piață pe Mihai Tocilă, în vârstă de 34 de ani, vânzător la un chioșc de produse casnice. Tânărul are o fizionomie departe de cea a unui om agresiv, iar cei care îl cunosc confirmă că era foarte retras însă, pe de altă parte, mai avusese ieșiri violente.

Bărbatul de 65 de ani s-a îndreptat spre chioșcul unde era tânărul și a întrebat de un produs. Mihai Tocilă mânca și avea și un cuțit în mână, fapt care a contribuit probabil la tragedie.

Din primele cercetări și audieri rezultă că cei doi s-au luat la ceartă cu privire la pauza de masă a vânzătorului, iar bărbatul de 65 de ani l-ar fi lovit primul pe Tocilă. Acesta a pus mâna pe cuțitul de pe tarabă și l-a înjunghiat pe bărbat în zona hemitoracelui drept, provocându-i hemoragie imediată și stârnind panica celor care se mai aflau în piață.

La fața locului au ajuns criminaliști și judiciariști ai poliției, care au demarat cercetări inițial pentru tentativă de omor. Având în vedere natura faptei, cercetările au fost preluate pentru coordonare de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

 

Agresorul a mai fost condamnat pentru o faptă de lovire și era în termenul de încercare

După cum am amintit, Mihai Tocilă era cunoscut ca genul de om aparent liniștit, dar care devine foarte violent când este călcat pe nervi. Dovadă în acest sens, precizează surse judiciare, tânărul avea la activ o condamnare de 4 luni de închisoare, cu suspendare, pentru o faptă de lovire, pentru care judecătorii îi stabiliseră un termen de încercare de doi ani de zile în care nu avea voie să mai comită vreo infracțiune. Tânărul a comis fapta de omor în perioada de încercare, fapt care va duce și la revocarea suspendării primei condamnări.

Sâmbătă, 2 mai, la propunerea procurorului de caz, Mihai Tocilă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, de judecătorii de la Tribunalul Suceava, pentru infracțiunea de omor.

Polițiștii judiciariști suceveni continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte ale comiterii faptei.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Crimă în Piața Burdujeni: cum s-a ajuns de la un schimb de replici la omor.
 Vizualizări articol: 6645 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Crimă în Piața Burdujeni: cum s-a ajuns de la un schimb de replici la omor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei